Monitorul de la ABD Computer mi-a salvat calculatorul

http://www.abdcomputer.ro/

În 2006 mi-am cumpărat primul meu calculator, după îndelungi economii (pentru ca eram și la facultate), am reușit. Am mers și am cumpărat ce am crezut eu că ar fi bun, că nu mă pricepeam( nici acum) la detaliile tehnice. A funcționat, săracul, atâția ani fără probleme. În urmă cu vreo 6 luni, am rămas fără calculator, de fapt, așa credeam eu, se închidea monitorul și rămânea așa. Din lipsa banilor, am chemat un prieten să se uite la el dacă mai merge ori ba. După mici reparații, a zis că n-are nimic,a mai funcționat vreo 2 zile și apoi ,, mort,, a fost. L-am abandonat pe birou,după vreo 2 luni un prieten mi-a zis că e posibil să nu mai fie monitorul bun, d-asta nu se mai aprinde deși unitatea funcționează. Am imprumutat un monitor de la fratele meu, l-am ținut vreo 2 săptămâni, culmea, a mers. Așa că m-am hotărât să-mi cumpar alt monitor. Am căutat cele mai bune oferte, am răsfoit zeci de site-uri de specialitate și într-un final am găsit un monitor pe site-ul ABD Computer la un preț foarte bun, pentru că aveam un buget redus mi-am ales monitor Samsung SyncMaster 740N 17 inch , cu ecran LCD si o rezolutie de 1280×1024 , unghi de vizualizare orizontal/vertical 160/160 grade, culoare negru si timp de răspuns de 8 ms. Dar, cum vă spuneam și mai devreme, eu nu mă pricep foarte tare la detaliile tehnice așa că vă las aici aceste informații:

Detalii Ecran:
Diagonala:17 inch
Tip ecran:LCD TFT
Rezolutie afisare:1280 x 1024 pixeli
Contrast tipic:600:1
Luminozitate:300 cd/mp
Timp de raspuns:8 ms
Unghi de vizualizare orizontal/vertical:160/160 grade
Dimensiune punct:0.264 mm
Standarde:VESA, EPA, NUTEK, UL, CSA, TuV, IEC950, DHHS, TCO99, PTB, FCC-B, DOC-B, CE, CISPR22-B, VCCIMRP-II 
 După ce am hotărât că acesta este modelul cel mai bun pentru mine, am facut comanda online, iar pentru că am avut și opțiunea de a plăti ramburs curierului când îmi aduce coletul, am optat pentru această variantă, să verific și conținutul coletului pentru a nu avea surprize.
Dupa numai o zi am primit coletul la mine acasă, fără să plătesc transportul ( am avut comanda mai mare de 99 ron) , produsul era în stare perfectă atât fizic cât și tehnic.
Imediat l-am pus la treabă 🙂 , eram foarte curioasă pentru că monitorul vechi era din acela cu o cutie mare în spate, acesta era foarte subțire și delicat.
Wooow….. are o claritate extraordinară și culori foarte reale, parca eram acolo, în peisaj. M-am bucurat ca un copil când am vazut că acum merge fără probleme și calculatorul meu.
Deși, cam vreo lună am stat așa cu ,, inima la gât,, să văd dacă merge sau voi avea probleme cu monitorul, gândindu-mă acum că acesta nu a fost nou ci second hand, dar  până in ziua de azi  nu am avut nici cea mai mică problema cu el, funcționează perfect. Oricum, pentru orice eventualitate am păstrat și certificatul de garanție oferit la achiziționarea acestuia pentru 1 an de zile.
Monitorul mi-a salvat calculatorul, iar ABD Computer m-a salvat pe mine de la o cheltuială inutilă cu un alt calculator. Este foarte important să acordăm atenție detaliilor tehnice la toate produsele achiziționate, dar mai ales să știm care sunt problemele cu adevărat în caz de defecțiune.
Acum, vă pot spune că această firmă este foarte serioasă, livrarea este rapidă și produsele de calitate.

1 thought on “Monitorul de la ABD Computer mi-a salvat calculatorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares