Fasole batuta

 
 Si cum suntem in post, eu zic ca merge si ceva la fel de gustos ca si celelalte mancaruri chiar daca nu-i cu carne. Voi ce spuneti?
1/2 kg fasole
4 cepe mari
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei gras
4-5 catei usturoi
2 linguri bulion
sare, piper
cimbru


Se alege fasolea , se pune la fiert si se da intr-un clocot, apoi se scurge si se pune alta apa.
 
Se adauga 2 cepe, morcovul, pastarnacul si ardeiul tocate marunt si se lasa sa fiarba.

Cand fasolea si zarzavaturile sunt aproape fierte se adauga sarea , piperul, cimbru si tarhon dupa gust si se mai da in unul-doua clocote.

 
Se scot cu o spumiera boabe de fasole si se maruntesc la robot sau la masina de tocat

Se adauga usturoiul pisat si sare dupa gust si se amesteca bine pana se omogenizeaza

Se toaca marunt doua cepe si se calesc in ulei.

Se pune ceapa deasupra sau se amesteca cu fasolea batuta si se poate servi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares