O veste trista

Astazi o veste terifianta a zguduit intreaga lume: Robin Williams a murit. Am crescut alaturi de filmele lui,am ras si am plans impreuna cu el la fiecare dintre filmele sale.
Dumneseu Sa-L Ierte!

Robin Williams a fost unul dintre cei mai dinamici, epuizanţi, uluitori comedianţi care au trăit vreodată. Mintea şi gura sa, ambele au lucrat cu viteză.
Prima oara am văzut acest lucru în siticomul „Mork and Mindy„, unde el a interpretat rolul unui extraterestru simpatic şi tont.
A luat cu el în multe filme acel stil improvizator. În filmul de comedie „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit”, în rolul Geniului căruia i-a dat voce în filmul de animaţie „Alladin” şi misteriosului om nebun pe care l-a interpretat în filmul lui Terry Gilliam, „Regele Pescar”, care este una dintre interpretările mele favorite. Este sentimentală, misterioasă, dar este şi ceva cu adevărat minunat, uman şi plin de compasiune la acest rol.
Era un actor deosebit şi sensibil. Ceea ce era câteodată fascinant să priveşti în rolurile sale mai serioase, precum cel din „Good Will Hunting„.
Puteai simţi o tensiune în rolurile non-comice. O exuberanţă naturală, verificată şi afişată.
Acel spirit dinamic este ceea ce cred eu că îl defineşte. El este unul dintre motivele pentru care mulţi dintre noi care am crescut privindu-l, ne-am obişnuit să-l vedem pe el reinventându-se în film după film, în roluri mari şi mici, iar în lumea comediei pierderea sa va fi greu de suportat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares