Un concept de viitor

Probabil, ati observat prin supermarketuri uneori anumite firme care au anumite promotii promovandu-le cu ajutorul unui stand expozitional nu-i asa? Da, si eu am vazut de multe ori si ma intrebam cum s-au descurcat cu aducerea lui in local :).

Intr-una din zile m-am apropiat curioasa de un astfel de stand, cand sa intreb domnisoara de acolo ce promotii au, am avut surpriza sa vad ca promoter era chiar o prietena din facultate. Atunci am prins curaj si am intrebat-o cum au pus aceasta ,, casuta,, aici. Iar ea mi-a zis ca si-a adus-o cu masina de la serviciu, a instalat-o imediat in 30 minute singura iar cand se va termina perioada de promotie in acest magazin, o va demonta iarasi singura si va pleca spre urmatorul magazin. Am ramas muta, cum ? ea singura a montat si tot ea o va demonta? Prietena mea mi-a inteles nedumirirea si mi-a explicat ca acest stand expozitional a fost facut de VISION o companie tanara si cu perspective de viitor, acestia proiecteaza,testeaza si produc sisteme expozitionale din 2009, asigurand solutii firmelor care doresc sa-si faca pubicitate de mare impact.
Si cum aceste produse au fost gandite pentru a fi cat mai usor de transportat,montat si apoi demontat ( pentru a putea fi reutilizate) pentru a afisa mesajele acolo unde firma respectiva le  doreste afisate.
La Vision gasim sisiteme de Roll-up , catarge de steaguri, standuri de tip A, pereti Pop-up si satanduri de brosuri. O adevarata revelatie a momentului poate fi descrisa.
Am ramas placut surprinsa de ce informata era prietena mea asupra firmei care i-a produs unealta de munca,de felul in care se descurca cu aceasta si cat de multumita era practic de ceea ce facea. Nu toata lumea ar putea sa aiba un asa caracter de a putea promova anumite produse cu succes in astfel de standuri, eu una cel putin nu stiu daca m-as fi putut descurca. Drept sa va spun eu inainte si ocoleam astfel de standuri, parca imi stateau ca un ghimpe in ochi, nu stiu de ce ,dar de acum parca ma atrag catre ele sa incerc noile produse promovate.Voi cum va manifestati la astfel d standuri?Incercati sau le ocoliti ca mine inainte?
Un lucru foarte interesant si de anvergura pentru marile companii din intreaga lume.

Nicicand nu m-as fi gandit la un astfe de proiect de asa mare amploare, dar ideile care par nesemnificative in fond aduc profituri mari la companii, ca doar acestea se bucura de asa proiecte, putand sa-si faca reclama foarte mare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares