Curatenie cu VERTEX CLEANING

De curand am terminat de zugravit intreg apartamentul, asa ca am inceput sa adun resturile lasate de mesterii care s-au ocupat de zugraveala, am muncit vreo 3 zile intr-un dormitor si baie, am zis ca nu mai termin, iara verisoara mea ma preseaza sa eliberez apartamanetul care mi l-am imprumutat pentru o luna,ca ii vin chiriasii. Am nevoie de timp, am nevoie de cineva sa ma ajute sa termin totul cat mai repede. Stati ca suna si vecina la usa :). Revin.

Update:
Stiti ca va spuneam mai devreme ca a venit vecina in vizita? Ea a venit de fapt cu solutia tuturor problemelor mele, ajutorul meu de nadejde si solutia de a castiga rapid timp VERTEX CLEANING:
– ferestre impecabile
– incaperi aerisite si parfumate
– ordine
– curatenie
– covoare moi si lipsite de praf
– bucatarie si baie fara mirosuri neplacute si fara microbi
O echipa de profesionisti care imi vor lasa casa curata cu echipamente si solutii profesionale intr-o singura zi la superpreturi , acestea sunt potrivite fiecarei persoane in parte si nu ,,jumulesc,, clientii de bani, iar eu ma pot relaxa linistita .
Am stabilit ca in ziua cand echipa va veni la mine acasa sa merg cu prietena mea la o cafea, sa facem o sedinta de shopping si sa uitam de toate. In ziua respectia exact asta am si facut, iar seara cand am ajuns mi-am gasit casa de o curatenie absoluta, ce sa mai curatenie la superlativ, va pot spune cu mana pe inima. Aceasta echipa a avut la dispozitie numai o zi,si au reusit sa-mi faca casa sa straluceasca, am fost foarte multumita de munca lor, bineinteles ma gandeam ca au dat asa mai mult peste ochi, cum ar zice mama mea, dar nu, dupa verificari amanuntite am reusit sa-mi dau seama ca este o curatenie adevarata, cred ca nici eu nu reuseam o asemenea performanta in mai multe saptamani,nu intr-o singura zi.

O sa-i recomand si sotului aceasta firma pentru la birou, echipa Vertex Cleaning nu se ocupa numai cu, curatenia de locuinte ci si cu, curatenie birouri . Cu siguranta si biroul sotului are foarte mare nevoie de o astfel de curatenie din partea unor profesionisti adevarati.

Acum suntem amandoi linistiti si stam relaxati la noi in apartamentul facut bec de echipa de curatenie de la VERTEX CLEANING, daca si voi va doriti rapiditate si eficienta apelati cu incredere.
Nimic nu ramane murdar,totul va straluci si aerul va fi curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares