Economii in siguranta

Greierele canta linistita la umbra unei frunze, vesel si odihnit.De nimic nu-i pasa cat era vara de lunga.Furnica trecand pe langa el il vede si ii striga mandra:
– Ce-ti mai place a canta si a te distra, dar pentru la iarna ce ai pus deoparte?
– cat e vara nu ma intereseaza de iarna.
– Stiu, dar de data asta sa nu-ti mai faci sperante ca te primesc la mine, puturosule.
– De parca iarna trecuta m-ai primit?
– Nesimtitule , sa te vad iarna asta ce te faci.
– Stai linistita, mi-am facut din primavara rezervee necesare.
– Hai nu zau, ma faci sa rad.
– Poti sa razi cat vrei, dar eu mi-am pus economiile la adapost , foarte usor si cu multe beneficii. Pe asta nu o sti sigur tu :))
– Si cum ai reusit?
– Simplu, am apelat la Siguranta Financiara si mi-am pus begetul in mainile specialistilor, asa voi fi sigur ca economiile mele vor da roade pana la iarna si ca sunt in siguranta.
– Foarte bine, ca la cate economii ai tu,si mai ales, la cat esti de petrecaret sigur ramaneai fara rezervele de iarna.
– Asta ca sa nu mai fi tu asa increzuta, de parca numai tu te-ai putea descurca in viata. Vrei sa-ti mai dau o idee? Ce ar fi, ca tot iti place sa inveti, sa investesti permanent in tine ? Asa vei face studii fara valoare adaugata si iti vei administra rezervele si mai bine decat o faci in prezent.
– Multumesc pentru sfat, o sa ma gandesc.
Si greierele o lasa pe furnica plecand vesel si cantand.

Fiecare dintre noi ar trebui sa avem grija de economiile nostre, sa le pastram in siguranta, maia les tinand cont de actuala situatie din tara dar si din intreaga lume,locurile de munca sunt foarte greu de gasit si mai ales de pastrat, asa ca la nevoie economiile sunt cele mai de pret.Este important sa stim cui acord increderea noastra de a avea economii in siguranta.
Si eu am ales sa acord increderea mea Sigurantei Financiare care mi-a detaliat toate avantajele de care voi beneficia alaturi de ei.Voi cum aveti grija de economiile voastre? Sau le pastrati ca bunica la saltea? Desi in zilele noastre nu v-as sfatui sa faceti asta, multi hoti mai sunt si nu stiti niciodata cine v-ar putea calca casa,si nu pentru a va ajuta cu ceva ci pentru a va lasa fara bunuri si economii.
Economiile sunt in siguranta numai daca apelati la Siguranta Financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares