Bloggeri au carti de vizita ?

Am vazut mare agitatie cu ,, bloggeri au carti de vizita,, nu vreau sa fiu rautacioasa dar nu inteleg la ce i-ar putea ajuta aceste carti de vizita pe bloggeri  :). 
Sa iei cartile de vizita, sa te ,,protapesti,, in fata vreunui Mall sau mai stiu eu ce locatie iti trece prin cap si sa imparti ,,cartile de vizita,, la trecatori ?
 Bun, faci si asta daca nu esti intreg la cap :))) , dar crezi ca cei care le iau ( probabil fortati de rusine  sa nu refuze) se uita din curiozitate pe acestea?
 Sa zicem, ca se uita ­čÖé  dar, cred ca numai atat si apoi o arunca in primul cos de gunoi , asta in cel mai fericit caz, daca nu cumva o arunca pe strada pur si simplu ­čÖé . 
Dar, e bun si lucrul acesta daca te gandesti, poate alt curios o ridica si o citeste, apoi o arunca si acesta, si tot asa ­čśë …dar cati dintre acesti oameni tin minte ca atunci cand deschid computerul sa si caute blogul tau? :)))) cred ca nici macar 0,001 %.
Dar poate intalnesti si ,,copii,, care nu au ce face si pot sa te sacaie cu apeluri si e-mailuri :))))
Pe scurt : poate sa-mi ofere aceste carti de vizita oricine gratis in mii de exemplare, NICIODATA nu voi pune numarul de telefon si adresa de email pe ele :)))))))
Oameni buni, voi ganditi?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares