Profitati de ofertele pentru apartamente in Sebes

O zona foarte frumoasa a tarii noastre este Transilvania, o regiune plina de istorie si incarcari emotionale pentru toti romanii de aici. Aici gasim si orasul Sebes, un oras foarte frumos si pitoresc, desi in ultimul timp modernizarile sunt in floare si aici. Mi-ar pălace foarte mult sa-mi cumpar un apartament macar in acest oras si din cand in cand sa stau cateva zile, sa ma plimb si sa descoper aceasta minunata zona.

http://sancasa.ro/ansamblul-rezidential-eleganta-iii.html


In Sebes gasim si San Casa, o firma de constructii care a rezistat si mai mult a evoluat chiar si pe timp de criza, dupa cum stiti din 2008 de cand s-a instalat criza economica in lume, si piata imobiliara a cazut foarte mult. San Casa avand o echipa tanara si dinamica, cu o putere de munca incrediila si cu dorinta de a arata ca sunt cei mai buni au realizat foarte multe constructii si sunt in prezent printre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Municipiul Sebes. Cu o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul constructiilor, din care mai bine de jumatate in afara granitelor au facut diferenta intre San Casa  si alte firme de constructii care au ramas intr-un con de umbra de cand cu criza economica.

Aceasta firma nu doar construieste, ci construieste cu suflet de aceea au castigat increderea clientilor si s-au dezvoltat foarte mult. Calitatea si profesionalismul de care dau dovada San Casa ii ajuta sa realizeze toate cerintele beneficiarilor indiferent de aceste cerinte, ei se adapteaza si gasesc cele mai bune solutii.

Apelati cu incredere la San Casa si locuinta dvs va fi exact pe gustul dumneavoastra.

Vreau sa va vorbesc despre un proiect minunat dus la sfarsit de San Casa   ANSAMBLULUI REZIDENTIAL ELEGANTA I, II acum si III.

http://sancasa.ro/ansamblul-rezidential-eleganta-iii.html

                                              Apartamente Sebes Sancasa.ro

Aceasta este un complex rezidential cu un total de 92 de apartamente situate in zona rezidentiala din dr.Petrestiului, la periferia Sebesului.

Este alcatuit din 5 blocuri cu regim de inaltime de la P+2 la P+3+M, aici gasim in fiecare bloc intre 17- 20 locuinte, apartamente ce corespund nevoilor fiecaruia, avem apartamente cu 1,2 ,3 si 4 camere cu spatii foarte mari si confortabile.

ANSAMBLUL REZIDENTIAL ELEGANTA III dispune de drum de acces privat si alei pietonale, toate pavate si illuminate, locuri de parcare, parc de joaca pentru copii si zona pentru gratare special amenajata.

Intreaga constructie, precum si finisajele se remarca prin grija fata de detalii si calitatea superioara a materialelor folosite, astfel ca raportul calitate –pret sa fie cel mai bun.

Acesta se afla la o distanta de numai 5 minute de centrul orasului, in schimb aici te poti bucura de o priveliste spectaculoasa a podisului Transilvaniei , o atmosfera placuta departe de zgomotul si poluarea orasului.

Comunitatea care va locui in acest ansamblu, alaturi de cei din I si II , pentru ca toate sunt situate unele langa celelalte, se vor bucura de toate avantajele nei locuinte moderne si au la dispozitie cele mai bune facilitati sa le creeze confortul necesar, chiar daca nu stau chiar in centrul orasului Sebes .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares