Transport colete Spania Romania / Romania-Spania

http://www.expresstrans.ro/

Cred ca majoritatea dintre noi avem rude plecate prin strainatate, iar cele mai vizate sunt Spania si Italia. Si eu am foarte multe rude apropiate plecate in Spania: sotul, 2 verisoare si cativa priteni buni. Macar o data pe luna le trimit de aici din Romania un colet cu bunatati de ale noastre, se gasesc si acolo dar parca tot mai bune sunt cele de acasa,nu? Trimiteam la inceput prin diverse firme, si de multe ori mi s-a intamplat sa se piarda coletul sau sa ajunga foarte tarziu, uneori cu cele puse de mine devastate de neglijenta cu care depozitau coletele.

Intr-o zi o prietena mi-a recomandat Express Transinternational care se ocupau cu Transport colete Spania Romania / Romania-Spania, o firma foarte serioasa si cu tarife avantajoase.

Ce este Express Transinternational?

Este o firma care se ocupa cu transport de marfuri si colete Spania-Romania, Romania-Spania in cele mai bune conditii cu ajutorul mijloacelor de transport de care dispun: vanete, camionete, camioane 20 tone, camioane mega 20 tone si camioane 20 tone ( cu temperatura controlata) pentru orice ati avea nevoie sa transportati va bucurati de un mijloc de transport potrivit. Acestea sunt conduse de soferi cu experienta si seriosi, iar pe parcursul traseului clinetii sunt tinuti la curent cu traseul mijlocului de transport.Toate transporturile de marfuri de care se ocupa sunt monitorizat si asigurate atent de personalul de la sediul central astfel asigurand respectarea timpului si livrarea marfurilor la data si ora stabilita.


Daca doriti sa beneficiati de cotatii avantajoase de preturi, incadrarea in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatiile cu clientii numai aici ve-ti gasi toate acestea.

Conditii pentru trimiterea de colete:
– Coletele trimise vor fi eliberate numai pe baza actului de identitate ( C.I sau pasaport), astfel se garanteaza livrarea persoanei indicate.
– sa nu contina articole interzise prin lege: artificii, munitie, materiale iritante, gaze comprimate (butan, propan, oxigen), lichide inflamabile (acetonă, benzină) sau materiale explozive, tutun, arme, droguri, lucruri de valoare, bani,etc.
– acestea trebuie sa fie ambalate corect in cutii de carton
– sa aiba scris citet pe colet : numele si prenumele, adresa si telefonul destinatarului.
– coletele se livreaza intr-un anume loc, nu la domiciliu destinatarului.

Multumita acestei firmei de transport puteti sa stati linistiti atunci cand trimiteti colete sau transporatati marfa pe rutele Spania- Romania, Romania-Spania. Nimic nu este mai placut decat sa te bucuri de seriozitatea firmelor cu ajutorul carora bunurile tale sunt in siguranta si ajunge cu bine la destinatie.

http://www.expresstrans.ro/

                                          transport colete Spania – Romania ExpressTrans.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares