Defilare de senzatie pe Strada IT

De acum, cred ca cititorii mei ma cunosc cat de cat,nu? Stiti, ca pasiunea mea este shoppingul, mai nou shoppingul online. Este mai comod sa fac cumparaturile din fata calculatorului si produsele sa-mi fie livrate acasa. Daca pentru majoritatea cumparaturilor dau vot de incredere la mai multe magazine online cand vine vorba de produse IT si electronice votul meu merge numai catre Strada It. 
 Sa va povestec cum am ajuns pe aceasta strada.

Intr-o zi am fost invitata de prietena mea virtuala Cristina sa particip la o prezentare mai speciala. Nu, nu era vorba despre o prezentare de moda. Curioasa din fire am raspuns imediat invitatiei si abia asteptam sa aiba loc evenimentul.
Impreuna cu prietena mea am mers pe StradaIt sa vedem inedita prezentare, ne-am ocupat locurile chiar in primul rand si surpriza am avut-o cand am vazut ca este vorba despre o prezentare de produse It si electronice. Primul care si-a facut aparitia pe podimul special amenajat pentru acest eveniment a fost un LED TV LG 32′ 32LB5700 FHD care pasea atat de mandru cu mantia argintie fluturandu-i pe spate.

Acesta in timp ce mergea se si prezenta intr-un mod inedit: ,,Buna seara, eu sunt Led Tv si am venit din partea LG, nu vreau sa fiu trufas dar sunt Smart Tv iar asta se vede si prin calitatea imaginii pe care o afisez, una full HD . Sunt sigur ca voi deveni unul dintre cei mai buni prieteni ai barbatilor, oferindu-le cele mai clare imagini din timpul meciurilor. Iar doamnelor care urmaresc telenovele le voi prezenta atat de clar si frumos fiecare episod de se vor simti alaturi de actorii preferati. Mai multe o sa descoperiti pe parcurs.,,  Pentru a fi sigur ca toata lumea prezenta avea sa-l cunoasca cat mai bine facea piruete,piruete si nu se indura sa paraseasca podimul. Intr-un ropot de aplauze a parasit podimul si a lasat locul tabletei, aceasta mai timida  nu indraznea sa-si faca aparitia dupa succesul Led-ului. Intr-un final a pasit in lumina reflectoarelor si dupa cateva piruete a parasit la fel de timida podimul. 
Prezentarea a continuat ore in sir, produsele It si electronice isi faceau aparitia in lumina reflectoarelor si nimeni nu se indura sa plece, sa nu fie prezent pana la finalul prezentarii.

Inchiderea spectacolului a fost facut de smartphone-ul Sony Experia  care pasea la fel de mandru pe cat si arata.
Purtand un costum negru elegant pasea cu toata increderea oferita de cei 5,2 inch ai display-ului ,vocea ii era calda si rasuna prin boxe oferind cateva detalii esentiale: procesorul Krait 400 Quad Core si sitemul de operare Android OS, baterie non-removable Li-Ion cu o capacitate de 3200mAh a acumulatorului acesta permitand o durata de convorbire de 15h (2G) si 19h (3G). Destul de usor acesta are numai 163grame si dimensiunile  146.8 x 73.3 x 8.2 mm potrivit atat pentru doamne si domnisoare dar si pentru barbati.

In aplauzele tuturor si-au facut aparitia pe rand toate vedetele serii intr-un frumos spectacol de lumini si artificii. Am participat la cea mai inedita si spectaculoasa prezentare unde vedetele serii au fost produsele It si electronicele.

De atunci, si pana acum am ramas fidela acestui magazin online, comenzile le dau numai din cateva clikuri iar produsele vin acasa in siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares