Provizii pentru iarna de electronice


 Zilele trecute am fost la o prietena in vizita. Dupa un timp telefonul prietenei mele suna si este anuntat ca in scurt timp va ajunge curierul. Ma gandeam, cine stie ce si-a mai cumparat de data asta, fiind o pasionata a cumparaturilor online. Cand mi-a vazut expresia fetei a inceput sa rada:
– Mi-am facut provizii pentru iarna, zise ea razand.
– Bine ca au scos astia pe internet sa cumperi de toate, nu te mai obosesti sa faci nimic. Dar lasa-ma cu proviziile de iarna, doar n-ai comandat zarzavaturi, dulceturi pe internet. Tu ai innebunit de tot?


– Daca iti spun ca si d-astea am cumparat? Saptamana trecuta mi-au fost livrate,o sa ti le arata in camara. Dar, acestea sunt provizii pentru iarna de….. 
Si, nu mai apuca sa spuna ca suna la usa, deschide repede si curierul abia intra cu o cutie mare, apoi iese si mai aduce una.
Valeleu, da ce si-o fi cumparat nebuna mea? O astept sa revina dupa ce pleaca curierul sa-mi spuna despre ce este vorba.
– Hai, vino sa vezi ce de provizii am pentru toata iarna.
– Nu as putea ghici in veci ce se ascunde in aceste cutii.
Desfacand prima cutie scoate la iveala un laptop, apoi un altul si inca unu, in total 3 laptopuri. Ma gandeam deja ca face negot cu laptopuri.


– La ABD Computers am gasit oferte senzationale la laptopuri second hand si  m-am gandit sa iau pentru fiecare cate unul. Nu trebuie sa mai facem cu randul la calculator, sa se supere copii ca nu pot sa se joace cand au chef si timp sau eu ca nu pot sa scriu un articol cand ma loveste inspiratia.
– E o idee buna, dar asa oferte bune au de ti-ai permis 3 laptopuri? Din cate vad sunt si marci foarte bune. Ai mai cumparat de la ei? Nu ti-e teama pentru ca sunt second-hand?
-Am mai cumparat de multe ori de la ei si niciodata nu am avut probleme, sunt de incredere si sunt profesionisti.
– Dar in cutia cealalta ce ti-ai mai cumparat?
– Am mai luat un aparat foto foarte bun si o tableta pentru sotul meu, cand pleaca in deplasare este mult mai usor de transportat decat laptopul.
– Parca, ma tenteaza si pe mine sa fac cateva cumparaturi daca au asa oferte bune.
– Sa nu-ti spun ca deja am pus ochii pe cateva electrocasnice la preturi de ramai fara cuvinte. Hai, vino sa-ti arat despre ce vorbesc pe site-ul lor. 
Si, asa am pierdut noi vreo 3-4 ore uitandu-ne la produsele de pe site si la ce am putea sa cumparam. La final, am facut amandoua comandade electronice cat sa ne ajunga pana iarna viitorae

Ne-am facut provizii pentru iarna de electronice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares