Esenta de parfum se tine in sticlute mici

www.el-divino.ro

,,Esenta de parfum se tine in sticlute mici,, era vorba bunicii mele. Intotdeauna imi spunea sa apreciez lucrurile marunte, nu intotdeauna ce este mare este si bun. Copil fiind nu intelegeam ce vrea sa spuna, iar de fiecare data cand primeam cadou ceva mic ma imbufnam. Cand am implinit 14 ani, eram domnisoara de acum, mi-a facut cadou un parfum ( dar, era asa de mic) ca l-am aruncat intr-un sertar si acolo a ramas mai bine de 1 an de zile. Bunica, nu a zis nimic iar la urmatoarea zi de nastere mi-a daruit un parfum de 100 ml, am fost atat de bucuroasa si il foloseam zilnic. Chiar daca dadeam 3-4 pufuri dupa cateva ore disparea mirosul total. Eram dezamagita. La ce bun un parfum care nu tine decat 2-3 ore? Bunica iar n-a zis nimic. 
Intr-o zi venind verisoara mea in vizita ( ii placea sa inspecteze cosmeticele si parfumurile) a dat peste sticluta de parfum daruita de bunica. Una, doua…puf ,puf si-a dat cu parfumul meu. Imediat s-a simtit parfumul de trandafiri in incapere, si a ramas mult timp. A doua zi la scoala verisoara mea inca mirosea a parfum de trandafiri. Credeam ca are si ea, dar mi-a zis ca este parfumul dat ieri la mine.
Atunci mi-am dat seama ca bunica avea dreptate ,, Esenta se tine in sticlute mici,, . Un parfum atat de mic si dai 1-2 pufuri iar mirosul persista mai bine de 24 ore, iar un parfum in ditamai sticla se evapora dupa 2-3 ore.
Am invatat o lectie importanta. Niciodata sa nu te iei dupa aparente, de cele mai multe ori sunt inselatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares