Amenajari interioare cu stil

Dupa cateva eforturi financiare am reusit sa cumparam un apartament in Bucuresti. Sa nu va ganditi ca ne-am permis cine stie ce apartament modern, nu, am gasit un apartament cu 2 camere nemodernizat. Inainte de a ne muta ne-am propus sa il renovam si sa il amenajam conform gusturilor noastre. Pentru ca nu vom reusi sa il renovam iarasi prea curand m-am gandit sa caut o firma potrivita pentru a face aceasta treaba. Sotul meu era la inceput putin sceptic dar a fost de acord cu mine. Amenajari Interioare Expert ne-a fost recomandata de o ruda, aceasta echipa are in spate o experienta de peste 10 ani si numeroase avantaje:

  • evaluarea gratuita a proiectului dvs
  • consultanta gratuita in alegerea celor mai bune solutii
  • servicii de calitate la preturi corecte
  • dispunem de personal calificat, serios si de incredere, asiguram o prezenta decenta
  • siguranta si rapiditate in executia lucrarilor
  • respectarea tuturor termenelor de executie
  • oferim garantie pentru toate lucrarile executate
  • evaluare permanenta a calitatii serviciilor

 Am contactat firma si am primit vizita unui reprezentant la noua casa pentru a discuta datele proiectului si pentru masuratori. Dupa vizita acestuia la cateva zile am primit un deviz detaliat al manoperei, apoi am discutat in detaliu pretul, transele de plata, durata executiei lucrarii, despre materiale de constructii si detalii de executie. La receptia lucrarii s-a semnat un proces verbal de receptie si garantia lucrarilor.


                              Foto: Amenajari interioare 

Vreau sa va spun ca atunci cand am mers pentru o verificare a echipei si modului de desfasurarea a lucrarii (vizita neanuntata) am fost surprinsa sa vad ca echipa isi facea treaba si nu tragea de timp. La final totul arata ca intr-o casa din povesti. Recomand tuturor celor care au nevoie de ajutor in amenajarea locuintei sau a spatiilor comerciale sa apeleze cu toata increderea la firma Amenajari Interioare Expert.

P.S: Acum, va povestesc toate acestea stand asezata la biroul din sufrageria mea frumoasa si cu stil multumita unor amenajari interioare desavarsite. 

1 thought on “Amenajari interioare cu stil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares