Avantajele camerelor de supraveghere pentru exterior

Nu credeam ca este necesara o astfel de achizitie, insa, in urma cu cateva luni au inceput sa-mi dispara din curte diverse obiecte. Stau la tara iar sotul meu este mai mult plecat in interes de serviciu, asadar, ,,cumparatorii de ocazie,, ma vizitau tot mai des. Stiau ca nu am cum sa ies in toiul noptii sa ma lupt cu ei. Cand a venit sotul acasa i-am spus despre ce se intampla si imediat a facut comanda de camere de supraveghere pentru exterior. A doua azi o echipa a venit si ne-a montat 2 camere de supraveghere pentru exterior care au pus pe jar totii vecini inca de la montarea acestora. 

O vecina curioasa, de fapt, sotia unuia pe care il si banuiam ca ,,ma vizita,, imediat s-a angajat in conversatie despre ce poate sa faca aparatura asta dichisita si atat de mica. Voia sa se dea isteata si imi zice ca oricum pe timp de noapte nu poate sa faca nimic si cand o ploua se duce pe apa sambetei. Si atunci am inceput sa-i spun principalele avantaje ale unei astfel de camere de supraveghere pentru exterior:
– este rezistenta la intemperii, nu trebuie sa-mi fac griji nici daca ploua, ninge, bate vantul sau e arsita vara. Domnul care o instaleaza este un profesionist si o va instala corespunzator si in siguranta. 
– pentru ca pe mine ma intereseaza ce se intampla mai ales noaptea, aceste camere de supraveghere sunt menite sa inregistreze si noaptea imagini clare. Nici nu cred ca ai auzit tu, dar acestea au leduri array care declanseaza inregistrarea atunci cand detecteaza miscare si inregistreaza imaginile foarte clar chiar daca e intuneric.
– cu ajutorul telefonului meu care este smartphone pot urmari imagini in timp real chiar daca sunt la distanta de casa.

Acum poti sa stai lnistita ca nu mi-am cheltuit banii degeaba si sa vedem daca acum mai indrazneste careva sa-mi faca vizite nocturne. Si…. a plecat cu coada intre picioare la barbatul ei care asculta pe dupa gard conversatia noastra.

De atunci au trecut cateva luni bune si nu mi-a mai disparut din curte nici un pai, acum se feresc sa mai treaca chiar si pe langa gard ca ii inregistreaza camerele. Ma bucur ca am facut aceasta achizitie si sunt tare multumita. Toate bunurile mele sunt protejate chiar daca nu sunt acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares