Atunci cand devii roata de rezerva intr-o prietenie


,,Prieten este persoana care vine, cind toata lumea a plecat,,
Francois de La Rochefoucauld.
Nu mi se intampla des sa am astfel de articole, dar, acum am sa scriu, chiar, daca, nu o sa va placa articolul meu. Nu demult, citeam, pe un blog, ca nu exista prietenie in mediul virtual. Acum, tind sa cred acelasi lucru. Nu am eu mari prietenii pe retelele de socializare , pot chiar sa le numar pe degetele de la maini, dar, atunci cand o persoana pe care o consider, totusi, mai mult decat o cunostinta in mediul virtual ma dezamageste….. ca sa revina, iarasi, ,,pe degetele mainilor,, devine foarte greu.
De aceea, nu este bine sa va incredeti prea mult in astfel de prietenii. Ar fi multe de spus, dar n-as vrea sa va incarc cu dezamagirile mele. Ceea ce vreau sa va spun, este sa fiti atenti cui daruiti prietenia, fie ea si virtuala. Sa stiti sa va apreciati prietenii si sa nu le intoarceti spatele dupa ce au fost alaturi de voi cand altii v-au intors spatele. 
Prietenia este foarte importanta si merita pastrata. Sa nu ajungeti sa deveniti prieteni de rezerva niciodata, pentru ca ,,roata de rezerva,, este numai atunci cand ceilalti uita.

,,Este o zi creata pentru ca noi indiferent de circumstante sa amintim celor apropiati cit de dragi si importanti sint ei in viata noastra.
Prietenia este unicul tip de relatie, care nu obliga. Din pacate, nu facem diferentiere intre prieten si tovaras de chef. Relatia de prietenie se bazeaza pe reciprocitate la nivel de perceptie, pe cind tovarasia e la nivel de interes. Sa speram ca in viata dvs. exista cel putin o persoana pe care ati putea-o felicita din tot sufletul in ziua Mondiala a Prieteniei.,, – Francois de La Rochefoucauld

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares