Invitatii de nunta

Ziua cea mare, asteptata cu nerabdare atat de femei dar si de barbati ( poate , mai putin, in cazul lor) devine foarte stresanta dupa numeroase pregatiri. La ,,ziua cea mare,, ma refer la nunta, bineinteles, v-ati prins, nu? Pentru ca totul sa fie frumos si pe placul tuturor, atat al mirilor cat si al invitatilor trebuiesc facute numeroase pregatiri si mici detalii puse la punct. 
Astazi vom dezbate un ,,detaliu,, mai important si anume: invitatiile de nunta. Multora li se pare ca e cel mai simplu detaliu care trebuie pus la punct, dar de cele mai multe ori pentru miri acest detaliu este foarte dificil. Sa alergi de la un magazin la altul, sa cauti modelele potrivite si sa te incadrezi si in buget, este foarte stresant. Doar cei care au trecut prin asta stiu acest lucru.

Cum ar fi sa stam acasa impreuna cu cei dragi, sa putem alege invitatiile pentru nunta ascultand parerile si sfaturile tuturor fara sa fim nevoiti sa mergem cu totii in diferite locuri, fara sa fim supravegheati si priviti urat de vanzatoarele din magazine? Dar, daca am putea si sa ne personalizam singuri invitatiile si numai sa dam o simpla comanda si acestea sa ajunga in cateva zile acasa? Ar fi minunat nu? Solutia este chiar la indemana oricui care beneficiaza de conexiune la internet,  cu magazinul online Deluxe Cards.
Totul este mai simplu atunci cand cauti din confortul casei invitatiile potrivite, fara stres, fara efort si simplu. Cum? Nu ati auzit de Invitatii de nunta – Deluxe Cards ? 

Aici, gasiti, o multiudine de invitatii de nunta, de la cele mai simple la cele mai sofisticate. O multime de colectii care au fiecare modelele sale atractive. 
M-a atras la colectia ALICE 2015 invitatia comica iLOVE , este intr-adevar foarte comica atat ca prezentare cat si ca design. Pentru ca traim in era tehnologiei si invitatia este facut sub forma un gadget cu imagine comica iar plicul invitatiei este elegant si modern. Se poate personaliza in functie de preferintele fiecaruia , pretul standard fiind de 2,47 lei. 

http://www.deluxe-cards.ro/invitatii-nunta/colectia-alice/invitatie-comica-ilove-39112


                        Invitatii de nunta – Deluxe Cards

Iar, pentru simplificarea lucrurilor puteti sa cumparati si marturiile pentru nunta, iar toate vin acasa intr-un singur pachet. 
Pentru orice mire/mireasa ajutorul este binevenit si simplifica foarte mult lucrurile. Ca totul sa mearga bine si sa nu mai fie stresati de aceste detalii. ,,Casa de piatra ! Si , sa ne auzim la botez, nu?,, Parca, asa este urarea de la finalul nuntii. 

Tot, aici, gasiti si invitatii pentru botez, accesorii pentru botez si chiar hainute pentru botez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares