Mascara Crystal Eyes Double Contact by Flormar – Review

Iata, astazi, am sa va vorbesc si despre noul mascara de la Flormar – Crystal Eyes Double Contact Green. De la prima privire iti atrage atentia, are un ambalaj foarte captivant: nuante vii si design modern. Este un rimel foarte modern, atat din puct de vedere al ambalajului dar si modul in care este strucuturat. 

Rimelul are doua capete:

– primul contine o baza fortifianta pentru o alungire dramatica, de asemenea, periuta este una foarte inovatoare. periuta defineste foarte bine genele( acestea nu se lipesc intre ele) si confera alungire genelor.

– al doilea capat contine o culoare fermecatoare ( la mine este verde) care subliniaza eleganta machiajului si frumusetea genelor.

Am incercat ( stiti si voi, nu prea sunt experta) sa realizez cateva forografii, care sa surpinda, detaliile, folosirii acestui rimel. 

Ambalaj modern si atractiv.

Periuta spiralata cu peri fini si moi care confera alungire si separa genele.

Am aplicat la un ochi baza, un singur start. Se vede clar diferenta dintre ochiul dat cu baza si ochiul cu gene naturale.

Detaliu : aplicarea unui singur strat.

Detaliu: Aplicarea celui de-al doilea strat.

 Periuta pentru aplicarea partii colorate este diferita, are perii scurti si tari. Se aplica partea colorata pentru a oferi genelor un aspect modern ( as sugera mai mult pentru un machiaj de seara).

Detaliu: am aplicat si rimelul colorat pentru un aspect extra-modern al genelor dar si pentru un machiaj perfect de seara.

Rezultatul final: ochiul din stanga are aplicat doua starturi de baza ( negru) iar cel din dreapta are aplicat un strat din baza ( negru) si un strat colorat ( verde).

Cum vi s-a parut? Sper ca v-a placut. 
Ati folosit produse de la Flormar?

12 thoughts on “Mascara Crystal Eyes Double Contact by Flormar – Review

  1. Articolul e foarte bun, imi place ca explici fiecare pas in parte, nu am incercat niciodata produse de la aceasta marca, dar drept sati zic chiar ma atrage acest rimel, eu am o problema cu rimelurile, nu gasesc niciodata unul sa fie pe placul meu, eu am genele cam scurte si sunt putine marci de mascara care au reusit sa mi le alungeasca un pic, acest rimel chiar se cunoaste diferenta cand se aplica, poate o sa le scoata si pe piata la vanzare

  2. Wow diferenta este chiar vizibila! Ador faptul ca are 2 capete, lucru pe care nu l-am mai vazut pana acum si recunosc ca l-as incerca (,) cu mare placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares