2oo gr branza
6 carnati Gepeto
1 baton salam de vara Gepeto
1 borcan ciuperci feliate
1 ardei gras rosu
1 ceapa marisoara
1 bila cat nuca de drojdie
100 gr masline
2 oua
1 kg faina
100 ml ulei
1 conserva porumb Sun Food
Se dizolva drojdia in putin apa calduta,apoi se pune in mijlocul fainii si se amesteca pana se face un aluat.Se lasa la crescut 30 minute acoperit castronul cu un prosop.
Se intinde 2 foi subtiri din aluat.
Se taie felii restul ingredientelor si se da branza pe razatoarea mare.
Asezam aluatul intins foaie subtire in tava unsa cu ulei si intepam cu furculita pe toata suprafata,ungem iar cu ulei foaia ,apoi punem branza,adaugam restul ingredientelor,oul se pune deasupra (se bate bine si se adauga vreo 2 linguri de pasta de rosii),apoi iar putina branza si se adauga porumbul.
Bagam tava la cuptorul incins pentru 30 minute.
Pofta buna!
Multumim de reteta, si eu fac pizza in casa, e mult mai buna ca cea cumparata, deoarece ai mana libera la ingrediente, poti sa golosesti ce vrei tu, drept sati spun nu am facut niciodata pizza cu ceapa si porumb si nici nu am mancat vreodata, nu ma atrge pizza cu ceapa, dar o data si o data tot am sa incerc
Multumim pentru reteta,arata super si cred ca si gustul este pe masura.Nu am mai incercat sa fac pizza pentru ca nu-mi iesea bine blatul asa ca m-am obisnuit sa comand cand am pofta.Am sa incerc reteta aceasta doar ca eu cam evit salamul si am sa incerc varianta cu sunca.
Auuuuu nu vreau sa mă mai uit aici ca salivez …. offfff
Super reteta! I-am aratat-o mamei si a zis ca o sa faca! De abia astept!
Mmm ce bine arata, mi-ai facut pofta! Chiar aveam nevoie de o reteta de aluat si sper sa imi iasa si mie asa de bine!