Transport sigur si rapid

Iata ca a sosit si toamna. Credeam ca nu mai vine, nu eram nerabdatoare sa vina, dar aveam planificata renovarea casei in acest sezon si abia asteptam momentul. Dupa o luna de zile, de munca continua alaturi de echipa de mesteri, in sfarsit, am terminat toate lucrarile si totul este pregatit pentru amenajarea finala a casei. 
Am alergat mai bine de o saptamana prin toate magazinele de mobila sa-mi gasesc mobila perfecta pentru casuta mea. Intr-un final, am gasit ce mi-am dorit, dar din pacate, firma nu asigura si transportul mobilei la domiciliu, decat daca o luam dezasamblata. Asta, chiar nu voiam, acasa nu avea cine sa se ocupe de montarea ei. A ramas sa-mi caut singura mijlocul de transport si sa revin, a doua zi, pentru luarea mobilei acasa. 


Nu mi-am dat seama ca gasirea mijlocului de transport poate fi o problema atat de mare. Era totul prea din scurt si unde sa gasesc un camion destul de mare sa incapa toata mobila, dar si sa poata intra pe straduta unde era casa mea ? Am sunat pe la prieteni si cunostinte, dar degeaba, nimeni nu ma putea ajuta. 

Plina de nervi si cu moralul la pamant mi-am sunat si ultima prietena a carui sot stiam ca lucra la o firma de transport. Din pacate, nici sotul ei nu era disponibil pentru a doua zi, dar aceasta m-a indrumat catre Blexy Trans Speed servicii de transport Bucuresti. Imi suna cunoscut numele, dar nu stiam foarte multe, asa ca, am intrat pe site-ul lor si am aflat despre serviciile pe care le ofera:
– mutari mobila,
– transport mobila,
– transport marfa.
Au un parc auto de camioane cu un volum cuprinse intre 20mc si 40cm, curate, bine intretinute si cu soferi experimentati, capabili sa acceseze si strazi inguste. Mare mi-a fost bucuria ( exact, ca a unui copil cand primeste jucaria dorita) cand am vazut ca pot transporta mobila indiferent de marimea acesteia si ca accesarea strazii inguste pe care se afla casuta mea nu este o problema pentru soferii acestei firme de transport. Fix de asta aveam nevoie: transport in conditii sigure, rapiditate si preturi avanatajoase. Echipa de profesionisti asigura transportarea bunurilor in siguranta, garantand printr-un contract scris integritatea acestora. Nu am stat mult pe ganduri si am apelat la firma de transport Blexy Trans Speed pentru a imi aduce mobila acasa, chiar a doua zi. Dupa alte cateva zile am reusit sa termin toata amenjarea casei si acum ma pot relaxa in noua mea casa. 

P.S Am uitat sa va spun, i-am trimis mamei, vechea mobila. Aceasta sta langa Bucuresti si pentru transportarea mobilei am apelat, la aceeasi firma de transport Blexy Trans Speed. 

1 thought on “Transport sigur si rapid

  1. Ma bucur ca ai gasit o varianta benefica tie. Eu stau in Craiova si la noi ai transport numai de la firma de unde cumperi mobila sau trebuie sa gasesti singur alt transport daca nu te incadrezi in termenii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares