Asigurarea Casco te salveaza de la necaz


In urma cu 10 ani, am trait o intamplare nefericita, care m-a marcat psihic: un accident de masina. Veneam cu cativa colegi de la o intalnire de afaceri, iar soferul conducea cu viteza destul de mare ( dupa parerea mea 120km/h) si inaintea unei curbe ne-a iesit in fata un catel, moment in care soferul a pierdut controlul masinii, ne-am invartit pe sosea de doua ori si ne-a oprit cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Din fericire, purtam centura si nu am patit nimic grav, o sperietura zdravana si cateva rani minore. Masina a fost avariata, dar ne-a linistit soferul spunandu-ne ca se va ocupa cei de la asigurarea Casco de reparatii. Psihic am fost afectata pentru mai mult timp si cu greu reuseam sa mai urc pe scaunul din dreapta al masinii, de obicei, urcam in spate si tot timpul eram speriata, mai ales cand vedeam ca urmeaza o curba. Dupa vreo 6 luni, am hotarat ca este cazul sa-mi inving teama si sa trec, chiar la volanul masinii. Asadar, am urmat scoala de soferi si pana la terminarea acesteia, teama mi-a disparut complet. Controlul era in mainile mele si teama disparuse. Pe vremea aceea eram studenta, nu-mi permiteam o masina personala, dar primul pas era facut: aveam permis de conducere. 

Anii au trecut, am condus ocazional, dar in urma cu doi ani, sotul meu mi-a facut cadou o masina pentru a ma deplasa fara probleme la serviciu. Am fost foarte incantata si aveam mare grija de ea. De acte se ocupa sotul meu, nu aveam nici o grija, doar ma asiguram ca am benzina si ma puteam plimba in voie. Anul asta, sotul a trebuit sa plece din tara si asigurarea mea era aproape de termenul de expirare. A trebuit sa ma descurc singura si sa rezolv acaeasta problema, dar ajutorul a venit tot de la sotul meu. El m-a indrumat catre Progresiv Asigurari Casco Online de unde intotdeauna facea si el asigurarea pentru masinuta mea. 
Si, astfel am aflat si eu pentru ce este buna asigurarea Casco pe care sotul meu nu uita niciodata sa o reinnoiasca.

Calculator Casco


Asigurarea Casco este destinata protectiei propriului autovehicul in caz de accidente, furt pe teritoriul tarii sau avarii. In cazul in care masina sufera modificarea/distrugerea unor parti sau a echipamentelor din interior, dar si avarii care au fost provocate de incendii, cutremure, furtuni puternice sau alunecari de teren. Pentru a veni in ajutorul clientilor, desi asigurarea se face la valoarea reala a masinii, cu Progresiv Asigurari se poate beneficiaza de flexibilitate. Clientul poate alege intre clasele de riscuri si are posibilitatea de a adauga sau renunta la anumite clauze si acoperiri suplimentare.

Nu credeam, dar m-am descurcat. In loc sa alerg de colo-colo pentru asigurarea Casco, am ales sa fac totul online si am economisit timp, bani si efort pentru ca am apelat la niste profesionisti. Ma pot plimba in voie, fara nici o grija in privinta masinii mele.Ea este protejata de asigurarea Casco.

Voi folositi asigurarea Casco sau nu?

2 thoughts on “Asigurarea Casco te salveaza de la necaz

  1. Eu una nu am masina si nici carnet,dar din cate stiu eu despre masini asigurare casco e cea mai importanta,fara ea masina e incpmpleta,plus ca te scapa de multe belele,bineinteles daca nu esti tu de vina….

  2. Sincera sa fiu asigurarea casco este mai mult o pierdere de bani si nimic mai mult. Este buna numai pt cei care se stiu vitezomani sau nesiguri pe ei, si pt cei care au firme si masini de care se folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares