OOTD – Bonprix mă ajută să fiu în pas cu moda


Astazi va prezint o tinuta marca Bonprix. Cam greut cu pozele pentru ca burtica a luat proportii, dar chiar si asa hainutele se aseaza frumos si imi plac foarte mult. Saptamana asta vremea nu a tinut deloc cu mine, ba a plouat, ba a fost nor si abia astazi Soarele si-a facut aparitia dar vantul l-a acompaniat 🙂 …. degeaba m-am aranjat ca vantul m-a ciufulit si nu am avut ce face. OOTD – Bonprix mă ajută să fiu în pas cu moda.

Am ales puloverul visiniu/bej cu model modern care face ca puloverul sa fie elegant si finut. Se aseaza foarte bine pe corp si se simte placut la atingere, nu provoaca senzatia de mancarime. Culorile sunt foarte frumoase si vii. In categoria pulovere o sa gasiti o multitudine de modele care de care mai frumoase si mai moderne. 

OOTD – Bonprix mă ajută să fiu în pas cu moda

 



Nu puteam sa nu-mi iau si jeansi, acestia sunt preferatii mei si dupa indelungi cautari ( in sensul ca nu ma puteam sa ma hotarasc la un anume model) am ales Jeans skinny, marca Rainbow cu talie joasa si confortabila prevazuta cu gaici. Modelul este cu picior ingust spre terminatie si au o forma cu accent pronuntat pe silueta. Puteti gasi numeroase modele la pantaloni indiferent daca purtati marime mare sau mai mica, indiferent de culoare si de forma.

Iarna, inca, nu a trecut și mi-am gasit la geci si paltoane un minunat mantou scurt. Acesta este dintr-un mix modern de materiale ( 100% bumbac, captuseala 100% poliester), cu guler ridicat, fara gluga, cu doua buzunare mari in fata si talia este marcata de o curea elastica. Culoarea difera usor fata de cea dupa site, mai degraba este verde-crem decat gri-crem cum scrie pe site, dar este frumoasa. Ca si marime m-as fi incadrat la 38 dar am luat 36 si imi vine bine acum cu burtica, dar daca nu aveam burtica ar fi trebuit un 34. Deci, atentie mare la marimi. 

 

 

 

 

Sper ca v-a placut tinuta mea si va rog sa-mi scuzati ,,coafura zburlita,, :))))

16 thoughts on “OOTD – Bonprix mă ajută să fiu în pas cu moda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares