Trei lucruri importante de care trebuie sa tinem cont, cand vrem sa cumparam un apartament

Nu m-am gandit niciodata sa ma mut la apartament, dar  am foarte multi prieteni care locuiesc sau vor sa-si cumpare apartament, de aceea m-am gandit sa fac o postare care sa-i ajute sa ia cea mai buna decizie. La aceasta postare m-am gandit dupa ce Ioana prietena mea si-a cumparat cu mare dificultate un apartament in Bucuresti. A gasit o multime de oferte pentru apartamente Otopeni si nu a stiut de ce sa tina cont cand si-a ales locatia.

otp-01-595x335

Alegerea zonei.
Primul si cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont este zona in care va fi apartamentul. Trebuie sa alegem o zona buna care sa aiba aer curat, sa aiba acces la cat mai multe mijloace de transport, aproape de cat mai multe institutii si care sa aiba cat mai multe oportunitati. O alegere perfecta pentru cei din Bucuresti ar fi sa-si ia apartamente zona nord, pentru ca aici se continua si se completeaza seria proiectelor imobiliare , prin lansarea proitectului imobiliar Phoenix Residence. Acest proiect este cu siguranta cel mai indraznet proiect imobiliar din zona de Nord multumita dimensiunilor sale, locatiei, finisajelor si nu numai. Amplasarea sa e intr-o zona rezidentiala nou, cu acces la centrele comerciale, autostrada, centura, infrastructura completa, drumurile asfaltate, spatii amenajate special pentru copii face ca alegerea unui apartamnet in aceasta zona sa fie una ideala.

Valoarea apartamanetului.
Probabil cu toti gandim sa facem o investitie buna la preturi mici, dar se pare ca aici chiar facem acest lucru, apartamentele chiar sunt la preturi mici. Locuitorii se vor bucura de un aer curat si vor avea la dispozitie parcuri si locuri de joaca pentru copii, centre comerciale, clinici medicale, etc  In cateva cuvinte locuitorii pe langa faptul ca vor vor avea apartamente ieftine se vor bucura si de un grad sporit de confort.

Plata apartamentului.
Ca totul sa fie bine pana la capat si sa aveti acces la cele mai avantajoase solutii financiare, un consultant din cadrul Depratamentului de vanzari directe va v-a crea o oferta personalizata si primiti consiliere pentru a face alegerea cea mai potrivita de achiztie si de creditare.

Sper ca articolul meu sa va fie de folos si sa faceti cele mai bune alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares