Bors de cartofi

Borsul de cartofi este potrivit si pentru cei care tin post. Se face foarte rapid si este delicios.

Avem nevoie de:

5-6 cartofi
4 l apa,
1 ceapă,
1 morcov,
1 ardei gras,
2 linguri cu zarzavat pentru iarnă,
1 lingură cu pastă de tomate,
borș Maggi, după gust
1 cub Maggi legume
3-4 linguri ulei
leustean

Mod de preparare:

Punem intr-o oala apa, uleiul si cubul Maggi legume la fiert.

Tocam legumele cubulete, iar cartofi cuburi. Cand apa a dat in fiert adaugam toate legumele, zarzavatul si pasta de tomate.

Cand legumele sunt fierte adaugam bors Maggi dupa gust. Mai lasam sa dea in 1-2 clocote si oprim focul. Adaugam leusteanul si servim cald.

Pofta buna!

6 thoughts on “Bors de cartofi

  1. Mmmmm ce bine arata. La noi in Ardeal nu se gateste cu bors dar mama mea avea o fina moldoveanca nu ne aducea tot timpul. Doamne cat de bune erau ciorbitele,chiar mi-e dor.

  2. Maica mea e o gospodina desavarsita, dar al naibiii daca vreodata am intrebat-o ce mancare face … Sunt o persoana rea??
    Iar borsul de cartofi nu cred ca a facut vreodata, sau poate ca da, dar nu am auzit eu denumirea asta spusa de ea sau nu am fost atenta.. Dar arata foarte bine si chiar as vrea sa gust , sa ma delectez cu aceasta bunatate???

  3. Eu folosesc bors de țară preparat acasa..si reteta asta o fac destul de des..Mi-e îmi place sa pun si pastari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares