La Dezmembrăripenet.ro găsești orice piesă auto ai nevoie

După o noapte nedormită, aud cum sună alarma și cu greu reușesc să mă trezesc. Privesc pe fereastră și imi dau seama că este o dimineață superbă de primăvară, iar câteva păsărele cântă de zor la fereastra mea. Priveliștea superbă îmi este spulberată la vederea mașinii din parcare. Azi-noapte din neatenție un șofer mult prea grăbit a uitat să dea prioritatea și s-a oprit direct în mașina mea. Câteva daune și niciun rănit, Slavă Domnului. Merg să mă pregătesc pentru întâlnirea cu Răzvan, șoferul neatent.

Îmi comand o cafea și astept să apară Răzvan. După 20 minute de așteptare încep să cred că acesta nu v-a veni la întâlnire, dar rămân să mai aștept câteva minute. Nici nu apuc bine să mă uit la ceas că apare Răzvan și val-vârtej se așează pe scaun abia respirând.

– Domnul Gigi, vă rog să mă scuzați că am întârziat atât de mult, dar abia am reușit să scap din traficul infernal.

– Nu-i nimic, zic eu. Înțeleg. Dar …

– Stați liniștit, am venit pregătit să rezolvăm cu daunele pe care vi le-am produs aseară. Vă spun sincer, nu mă pricep deloc, dar știu că pe Dezmembrăripenet.ro o să găsim tot ce avem nevoie. De aceea am adus și laptopul. În același timp deschide laptopul și începe să butoneze de zor, pe ecran apare site-ul dezmembrăripenet.ro și îmi spune să trec pe scaun lângă el pentru a vedea mai bine.

– Știți, acest site este de fapt o bursă auto online unde cu câteva clik-uri găsim exact ce avem nevoie. Majoritatea parcurilor de dezmembrări au cont aici și listează produsele pe care le vând, pentru ca noi să nu fim nevoiți să pierdem timp căutând piesele de care avem nevoie prin toate parcurile de dezmembrări din țară

– Ești sigur că o să găsim orice piesă aici? Nu de alta, dar anul trecut am căutat o piesă  și abia am reușit să o găsesc prin Maramureș, noroc cu un prieten virtual care mi-a trimis-o.

Avantajele accesări acestui site este faptul că, căutările se fac foarte ușor pentru că toate piesele sunt aranjate frumos pe categorii, sau și mai simplu prin căsuța specială de căutare din partea de sus a site-ului. Dacă vrem să căutăm în categorii este destul de simplu: căutăm întâi categoria unde se poate afla piesa, apoi selectăm modelul de mașină pentru care avem nevoie de piese auto, intervalul de preț care ne interesează și bineînțeles, orașul sau zona de unde provine piesa. Dar, ca să scăpăm mai repede, eu zic să folosim căsuța specială și să căutam exact acele piese auto de care avem nevoie pentru mașina dvs.
Zis și făcut. După câteva minute de căutări ne-am dat seama că piesa pe care o căutam nu o au.

– Vezi, tinere, ți-am spus că această piesă este greu de găsit. Acum ce facem?

– Domnul Gigi, nu vă grăbiți. Am uitat să vă spun că aici au o rubrică specială unde putem face o cerere pentru piesa de care avem nevoie. Să va explic, zice el arătându-mi pe ecranul laptopului Cerere Oferta Piese .

– Am înțeles, aici putem să facem o cerere prin care să ne aducă piesa de care avem nevoie,nu?

– Chiar așa, domnul Gigi. Este foarte simplu: întâi facem un cont, apoi mergem in aceasta secțiune ,,cerere ofertă piese,,  introducem datele despre mașina noastră, adică modelul, anul fabricației, versiune, motorizare, serie șasiu, denumirea piesei,  descrierea ( dacă o dorim nouă sau din dezmembrări) și poze ( dacă credem că este necesar) apoi trimitem cererea. 

– Răzvan, toate bune și frumoase până aici, dar noi cum aflăm dacă cererea noastră dă și rezultate?

– Iar vă grăbiți 🙂 Partea bună abia acum vine, cererea noastră se trimite automat către toate parcurile de dezmembrări care au cont aici, iar noi nu trebuie decât să așteptăm. Dacă avem noroc ca piesa căutată de noi să o aibă mai mulți vânzători o sa primim ofertele și o să o alegem pe cea mai convenabilă pentru noi. 

– Răzvane, tare mă bucur că ai fost tu cel care m-a ,,lovit,, deși era mai bine să nu se fi întâmplat, pentru că fără informațiile tale despre dezmembrăripenet.ro nu aș fi reușit să-mi repar mașina prea curând.

– Nici eu nu știam, dar taică-miu este expert, așa că el mi-a spus despre acest site. Lucrează foarte des cu ei și întotdeauna a fost extrem de mulțumit de serviciile lor. In mediul online dezmembrăripenet.ro este una dintre cele mai vechi burse online de piese auto de la noi din țară. Mulți apelează la ei pentru că prețurile sunt foarte avantajoase, varietatea de produse este mare si clienții sunt mulțumiți.

– Acum, nu ne rămâne decât să așteptăm.

– Îmi lăsați adresa dvs și când primesc oferta o să fac comanda și pun livrarea către dvs.

– În regula, mulțumesc și sper să ne auzim cât de curând.

– Eu vă mulțumesc domnul Gigi, că ați fost amabil deși v-am avariat mașina din prostia mea. mă bucur că nu ați fost rănit și de acum înainte o să fiu foarte atent la volan.

Ne-am schimbat numerele de telefon și a rămas sa ne auzim când găsește piesa. Mare mi-a fost mirarea când a doua zi m-a sunat să îmi spună că în 48 ore piesa ajunge la mine prin curierat rapid.

17 thoughts on “La Dezmembrăripenet.ro găsești orice piesă auto ai nevoie

  1. Am auzit de acest site si am vazut ca au preturi super ok. Am avut in ultima perioada probleme cu masina si era necesara inlocuirea unor piese destul de scumpe; aici am vazut ca se regasesc

  2. Este un site foarte usor de accesat si unde gasesti tot ce ai nevoie pentru masina ta. Am aflat si eu despre ei mai demult si de atunci ne-am reparat masina mult mai ieftin.

  3. online-ul mi se pare cea mai rapida metoda de a rezolva orice problema. si acum, ca stau bine si ma gandesc, deja mi-ai dat o idee pentru a cauta o capota de schimb si pentru masinuta mea.

  4. Am mai auzit de siteul acesta. Ma bucur ca pana acum nu am avut nevoie de el :)) dar pe viitor daca Doamne fereste se intampla ceva stiu la cine sa apelez.

  5. Si eu am intrat mai demult pe site-ul lor, tot in cautarea unor piese auto. Au preturile foarte ok in comparatie cu alte firme.

  6. si noi apelam de multe ori cand avem nevoie la dezmembrari pentru ca gasim piese originale la preturi avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares