Avantajele unei aplice cu led-uri

Vara trecuta am reusit sa schimb in toata casa becurile obisnuite cu becuri cu LED si aplice LED. In mod normal, oamenii tind sa creada ca aceste becuri cu LED sunt prea scumpe si nu se merita investitia, dar gresesc foarte mult. Intr-adevar costurile initiale sunt mai mari, dar LED-urile produc economii consistente pe termen lung  avand performante bune, luminozitate buna si nu contin materiale periculoase. Eu am optat pentru aplice ieftine de la magicled si sunt foarte incantata de economia facuta la factura electrica, chiar se vad aceste economii si investitia a meritat din plin.

De ce sa alegem Magic LED?

Au o experienta in domeniu de peste 14 ani si ofera clientilor sai o gama variata si bogata de produse de iluminat cu LED, perfecta atat spatiilor de birouri, halelor industriale, spatiilor publice exterioare cat si spatiilor rezidentiale.
La MagicLED gasim aplice led ieftine pe care le putem utiliza in spatiile interioare: amenajarea locuintelor, a scolilor, a gradinitelor, a scarilor de blocuri, etc. Aplice led gasim intr-o gama extinsa pentru ca acestea utilizeaza becuri economice pentru bucatarie, hol, baie si pot fi montate foarte usor si in deplina siguranta pe perete sau pe tavan. Atat in bucatarie cat si pe hol am optat pentru aplica perete cu leduri pentru ca ofera camerelor un aer intim si in acelasi timp primitor oferind o lumina calda si uniforma.

MagicLED va pune la dispozitie la aceste aplice led ieftine diferite dimensiuni si forme: aplice led senzor, aplice led patrate, aplice led rotunde, aplica senzor pe perete sau pe tavan, etc.
Componentele folosite in fabricarea aplicelor Magic LED sunt de cea mai inalta calitate de la renumitii producatori Bridgelux, Philips, Samsung, Sharp, Citizen, Meanwell, Tridonic etc.

Ce avantaje au aplicele cu LED:

– au o durata de viata indelungata, peste 30.000 ore,
– nu contin materiale periculoase: mercur sau gaze otravitoare,
– nu se incalezesc,
– nu afecteaza mediul inconjurator,
– nu necesita o ingrijire speciala pe durata functionarii,
– dimensiune si greutate reduse,
– nu emit radiatii ultraviolete.
Voi folositi astfel de aplice cu leduri sau becurile cu led? Eu sunt foarte incantata de economiile facute cu ajutorul acestor becuri economice, becuri cu led. M-am bucurat enorm cand am vazut ca exista si aplica perete cu leduri ceea ce imi trebuia si mie in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares