Unde gasim in Bucuresti un centru stomatologic pentru copii?

Nici nu-mi vine sa cred ca sunt mamica unui baietel in varsta de 5 anisori, dar sa mai si accept ca deja incepe sa aiba probleme cu dintisorii. Da, nu ma asteptam sa apara probleme la dintisori atat de repede, dar au aparut, asa ca acum vreau sa merg cu copilul la un dentist copii in Bucuresti pentru a rezolva micile probleme. Multi mi-au spus ca nu este nici o problema, ca dintii oricum ii va schimba, nu pot sa il las asa, pentru ca din cate am citit aceste probleme ii vor afecta mai tarziu si dintii permanenti, daca nu sunt tratati de acum asa cum trebuie.

Am ales sa merg cu copilul la o clinica stomatologica copii Bucuresti pentru ca l-am dus la un dentist copii aici la noi si nu ati vrea sa stiti cum a fost. Dentistul nu a reusit sa-l determine pe copil nici macar sa se aseze pe scaun, desi am intervenit si eu. Am plecat foarte dezamagit din acel cabinet si m-am hotarat sa merg la o clinica stomatologica copii Bucuresti recomandata de o prietena. Ea mi-a povestit ca baiatul ei merge de buna voie , chiar cu bucurie la dentist. Clinica se bucura de toata simpatia prietenei mele, dar ceea ce m-a determinat sa-i aleg a fost faptul ca l-am auzit pe baiatul ei cu cat entuziasm il incuraja pe baietelul meu sa mearga la stomatologie copii pentru ca acolo este frumos si dentistul este un nene tare simpatic.

3 motive intemeiate pentru care sa alegi clinica stomatologica Trident Diminutiv

  • Profesionalism. Trident Diminutiv, departamentul de stomatologie pediatrica a clinicii Trident va pune la dispozitie personal calificat, aparatura moderna si un mediu placut. Cele mai frecvente probleme dentare ale copiilor sunt tratate cu usurinta in aceasta clinica stomatologica.
  • Suport psihologic. Este normal ca unii copii sa fie mai tematori, ba chiar si uni adulti sunt, atunci cand merg la dentist, de aceea clinica Trident dispune de un psiholog care va inlesni comunicarea dintre stomatolog si copil pe intreaga durata de desafsurare a tratamentului stomatologic.
  • Preturi accesibile. Mergand la o asemenea clinica de stomatologie copii am crezut ca o sa ma lovesc de un pret ridicat al tratamentelor, dar dupa ce am verificat lista mi-am dat seama ca au preturi accesibile pentru orice buzunar.

Cea mai buna alegere pentru copilul tau este clinica stomatologica Trident Diminutiv.

2 thoughts on “Unde gasim in Bucuresti un centru stomatologic pentru copii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares