Cum scapam de facturile mari la energia electrica?

Facturile din ce in ce mai mari la energia electrica ne da batai de cap si incercam pe cat posibil sa facem economie, insa nu putem renunta la televizor, masina de spalat, frigider sau becuri. Cu toate incercarile de a face economie pur si simplu nu reuseam sa scadem sumele facturilor, dar sfatul prietenei mele Ioana de a renunta la becurile obisnuite si de a le inlocui cu becuri led mi-a fost de un real ajutor. Mai mult decat atat, magazinul online de unde le-am cumparat m-a ajutat si mai mult avand integrata pe site o aplicatie smart prin care imi arata cat pot sa economisesc fata de becurile clasice, pentru fiecare camera in parte. Spre surprinderea mea acest lucru, chiar era o noutate si am aflat ca becurile led sunt mult mai economice si lumineaza cu aceeasi intensitate ca un bec clasic.

De ce am optat pentru becuri led de la aceasta firma?

In primul rand m-au convins cu faptul ca au peste 12 ani de experienta in domeniu, ceea ce mi-a aratat ca sunt seriosi, profesionisti si au reusit sa supravietuiasca pe piata multumita serviciilor si produselor de calitate pe care le ofera.

Suportul tehnic din partea echipei este un alt aspect de care am tinut cont pentru ca asa am reusit sa fac cele mai bune alegeri si cele mai potrivite pentru ceea ce aveam nevoie in casa mea.

Preturile destul de accesibile si mult mai mici fata de alte magazine de specialitate in acelasi domeniu au fost un alt motiv pentru care am ales Alege Led Ro. Daca tot este vorba de economie, economie trebuie sa facem si la produsele pe care le luam pentru a face economie la energia electrica,nu?

Livrarea gratuita intr-un timp foarte scurt si montaj in 48 ore sunt alte doua aspecte esentiale pentru care ii recomand, iar faptul ca se pot returna produsele avand la dispozitie 14 zile m-au facut sa le dau nota 10+

Am inceput sa economisim banuti incepand de la achizitionarea produselor care ne vor ajuta sa avem o factura cat mai mica la energia electrica.

2 thoughts on “Cum scapam de facturile mari la energia electrica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares