5 motive pentru care sa alegi un apartament intr-un complex rezidential

In aceste vremuri este din ce in ce mai dificil pentru oricine sa-si achizitioneze un apartament intr-un complex rezidential Bucuresti la pret accesibil. Insa atunci cand iti doresti cu adevarat ceva faci tot posibilul sa iti indeplinesti dorinta,nu? Da, exact asa a procedat si cumnata mea. Si-a dorit foarte mult sa se mute la Bucuresti si dupa ce a vizitat mai multe apartamente noi s-a decis sa-si cumpere un apartament in complex rezidential bucuresti

M-am mirat foarte tare ca a reusit intr-un timp atat de scurt sa-si gaseasca un apartament bun, la pret acceptabil si mai ales in zona cu ansambluri rezidentiale bucuresti. Doar ca ea a omis sa-mi spuna ca de fapt a tot studiat acest proiect din timp pe internet si acum s-a dus direct unde trebuia, doar ca nu era hotarata ce apartament sa-si ia, de aceea a vizitat mai multe apartamente noi.

5 motive pentru care sa alegi un apartament in Citta Residential Park

  1. Zona in care se afla ansamblul rezidential Citta din Bucuresti este in plina dezvoltare. Conectat la oras prin doua puncte de acces si in jurul lui se afla numeroase puncte de interes pentru locuitori: scoli, gradinite, spitale, cluburi sportive, parcuri, mall-uri etc
  2. Fiind un complex rezidential construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, bineinteles, cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor dispune de spatii verzi comune, locuri de parcare, spatii destinate copiilor si spatiu comercial. Nimic nu este lasat la voia intamplarii de aceea toate acestea sunt in incinta securizata si monitorizata a complexului rezidential bucuresti.
  3. Legatura cu orasul prin sosele si mijloace de transport in comun. Prin cele doua puncte de acces: din soseaua Pantelimon si din Bulevardul Chisinau locuitorii pot sa ajunga in orice loc doresc din capitala. De asemenea au acces si la mijloacele de transport in comun: metrou, tramvai, autobuz. Locuitorii de aici sunt norocosi pentru ca toate aceste avantaje nu le au alti locuitori din alte asemanatoare ansambluri rezidentiale bucuresti.
  4. Apartamente decomandate si compet finisate pentru a fi la dispozitia clientului.
  5. Preturi accesibile. Tinand cont ca este o zona in plina dezvoltare, complex rezidential bucuresti , apartamente complet finisate preturile sunt accesibile.

2 thoughts on “5 motive pentru care sa alegi un apartament intr-un complex rezidential

  1. Chiar daca, momentan, nu ne permitem sa ne cumparam un apartament am inceput sa ne interesam unde ar fi cel mai bine sa ne luam unul si am ajuns la concluzia ca imi doresc sa stau intr-un complex rezidential 😀

  2. Luxul ramane lux iar lucrurile calitative costa. Insa cred ca este la indemana oricarui roman ca sa-si permita unele lucruri pe care le are un apartament de lux chiar la el acasa. De exemplu, cu putina ambitie si un buget OK, poti face o investitie care in timp te poate ajuta. Ma refer aici la a transforma treptat propria locuinta, intr-o casa smart. Locuinta inteligenta contine prize medie si intrerupatoare care te ajuta sa controlezi si sa gestionezi totul muuult mai bine. Principalul cuvant cheie fiind aici „economisirea energiei electrice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares