Creditul rapid online – modalitatea cea mai avantajoasă şi eficientă de a împrumuta bani rapid!

Împrumuturile rapide online sunt foarte avantajoase în raport cu celelalte forme de creditare promovate de către instituţiile bancare. Conform analiştilor financiari Monily, creditele rapide sunt uşor de obţinut, nu necesită prezentarea de garanţii de nicio natură (cu excepţia dovedirii deţinerii unei surse de venit lunar) şi se acordă unei game largi de tipuri de venituri şi persoane. În plus, împrumuturile urgente online nu necesită un timp de aşteptare foarte ridicat (se acordă în maxim 24-48 de ore) şi nici nu trebuie să oferi informaţii şi date despre modul în care vei utiliza suma de bani pe care ai împrumutat-o.

Împrumutul rapid online versus creditul bancar

Băncile sunt instituţii care nu acordă împrumuturi pe perioade scurte de timp, împrumutul nebancar constituind singura alternativă de a obţine bani împrumut pentru un termen de maxim 60 de zile. Experţii în finanţe de la Monily evidenţiază acest aspect important, pe lângă toate celelalte elemente benefice oferite de către aceste împrumuturi online (se adresează unei game diversificate de venituri, mai ales în cazul persoanelor care nu au venituri prea ridicate), ceea ce nu este posibil în cazul creditelor bancare.

Instituţiile bancare sunt foarte restrictive în ceea ce priveşte modul de acordare a unor împrumuturi, multe dintre acestea solicitând garanţii pentru acordarea unui împrumut (pot solicita ca debitorul să-şi transfere încasarea salariului într-un cont al băncii sau să aducă diverse documente care să ateste vechimea în muncă şi faptul că deţin un contract de muncă pe durată nedeterminată). În cazul creditelor pe termen lung oferite de către bănci, acestea le pot solicita persoanelor interesate de obţinerea unui împrumut să le ofere garanţii reale că îşi pot rambursa creditul contractat.

În plus, cererea de solicitare a unui împrumut durează până la 2 săptămâni în cazul unei bănci, ceea ce înseamnă întâlniri cu reprezentantul băncii, iar de cele mai multe ori, în cazul persoanelor cu un istoric de creditare negativ, poate înseamna neaprobarea împrumutului. Desigur, cea mai mare problemă în ceea ce priveşte creditele bancare este legată de faptul că acestea nu sunt accesibile celor cu venituri mici sau care sunt înregistraţi ca fiind rău platnici sau restanţieri la Biroul de Credit. Acestor persoane un credit bancar le este refuzat din start, multe dintre bănci nici măcar neluându-le în calcul solicitările după ce se menţionează acest aspect.

În cazul instituţiilor IFN, acestea îşi manifestă încrederea în persoanele care înregistrează venituri scăzute şi chiar dacă valoarea unui împrumut rapid nu depăşeşte suma de 2000 Ron, astăzi, companiile nebancare le oferă celor din această categorie şi credite de nevoi personale, a căror valoare poate ajunge până la 10,000 Ron. Chiar dacă aceste sume nu sunt suficiente pentru cheltuieli foarte ridicate (nu se poate achiziţiona o maşină sau o casă), în fapt creditele rapide se adresează în exclusivitate rezolvării problemelor urgente şi care nu au o valoare foarte ridicată (reparaţii casnice, a obiectelor electrocasnice, plata facturilor sau cumpărături urgente).

Împrumuturile rapide online sunt foarte eficiente în raport cu cele bancare, fiind disponibile pentru o gamă variată de tipuri de venituri. Numai împrumutând în mod responsabil, acestea îşi vor dovedi eficienţa şi vor servi perfect scopurilor pentru care sunt utilizate!

1 thought on “Creditul rapid online – modalitatea cea mai avantajoasă şi eficientă de a împrumuta bani rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares