Popreal – un nou magazin online perfect pentru orice buzunar

Zilele trecute am văzut la o prietenă bloggeriță un articol despre un nou magazin online pe care l-a descoperit recent. Uitându-ma la pozele din artciolul ei nu m-am putut abține să nu mă uit și eu prin acest magazin online. Wow, mare greșeală am făcut. Glumesc. Doamne, au aici tot felul de modele pentru hăinuțe și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru copilași. Cum în ultima vreme am început să cumpăr mai mult pentru copii mei, și de data asta tot pentru ei am căutat. Nu vă spun câte și mai câte haine am găsit, și la prețuri foarte accesibile. Popreal – un nou magazin online perfect pentru orice buzunar , comandă din fața calculatorului , fără bătăi de cap și efort. Iar m-am lungit cu vorba și nu v-am spus mai nimic despre magazin. Imediat îndrept situația.

Popreal – un nou magazin online perfect pentru orice buzunar

Popreal este un magain online din străinătate destinat doamnelor și copiilor. Aici găsim o gama variată de haine, accesorii și încălțăminte, atât pentru copii, cât și pentru femei. Magazinul este structurat pe categorii astfel încât să găsim cu ușurință ceea ce căutăm. Mă bucur tare mult să descoper faptul că în acest magazin au și compleuri speciale pentru mamă-fiică. De când tot caut eu așa ceva, să fie frumoase și accesibile la preț. Aici am găsit foarte multe modele de rochițe, costume de baie, treninguri sau orice alta ținută mamă-fiică. Și asta nu e tot, ținutele le putem accesoriza perfect cu accesorii mamă-fiică. De data asta, chiar m-au lăsat fără cuvinte. Foarte interesant acest magazin, ei te ajută să îți realizezi o ținută impecabilă, dar și să o accesorizezi cum trebuie ( matching home accessories ) .

Accesorii potrivite pentru tine și copilul tău

Nu mi-a trebuit mult să cutreier magazinul online că am și data peste categoria accesoriilor perfecte pentru mamă și copii. Dacă ținute asortate am mai văzut pentru părinte-copil, accesorii asortate chiar nu am mai văzut. Mă încântă foarte mult aceste acceosrii și cred că o să-mi comand și eu măcar un set pentru mine și fetiță. Vouă cum vi se par aceste accesorii ?

Jachete pentru copii nou-născuți

Nu știu, dacă știți, dar copilașii meu s-au făcut mărișori, însă mai am două nepoțele micuțe. Când am dat peste câteva modele de jachete pentru copii nou-născuți ( newborn baby jackets ) nu m-am putut abține să nu le arăt și cumnatelor mele. Se pare că și pe ele le-au cucerit și în curîn vor plasa o comandă pentru piticele lor. Nu le-am spus, încă, dar am de gând să le iau și eu câte o jachetă, cadou.

Cum vi se par alegerile mele de astăzi? Voi știați de acest magazin online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares