Top de vară de la TOSAVE

Luna trecută mi-am comandat un top de vară , o rochiță și un set de stickere pentru unghii de la TOSAVE. Spre surpriza mea comanda a ajuns destul de repede, aproximativ 3 săptămâni și a ajuns la poșta locală. Despre hainele de la TOSAVE v-am mai povestit și în alte articole, anul trecut AICI. Eu am fost mulțumită de achizițiile mele și de aceea am revenit la ei cu o nouă comandă, de fapt cu două, doar ca una încă nu a ajuns. În cealaltă comanda am numai chestii pentru unghiuțe 🙂 Ceea ce trebuie să știți este că la Tosave găsiți orice vă doriți, este un fel de mall online, la prețuri foarte accesibile oricărui buzunar. Eu astăzi o să vă arat topul mov de vară și stickerele pentru unghiuțe.

Top de vară de la TOSAVE

Mie îmi plac foarte mult top-urile din chiffon, așa că nu am stat mult pe gânduri când l-am ales. Culoarea mi-a atras atenția și m-am gândit că o să îmi stea bine cu ea. Și da, chiar cred, că mă prinde și mă avantajează. Este o culoare veselă, intensă și perfectă pentru vară.Mi-am comandat mărimea S și aceasta îmi vine perfect. Top-ul este din chiffon bun, se spală și se calcă ușor, nu iese culoarea și nici nu își modifică aspectul. La mărimi este bine să știți că acestea chiar se potrivesc cu măsurătorile date de ei pe site. Prețul este foarte mic și chiar ar merita mult mai mult.

Top mov

 

 

Stickere pentru unghii

Așa cum v-am spus la TOSAVE găsim orice, și eu mi-am luat un set de stickere pentru unghii. Dacă mă gândesc la prețul pe care l-am plătit la ei comparativ cu ce aș fi plătit la noi, am făcut o mega afacere. Setul comandat de mine conține 50 de foițe cu diferite stickere. Acestea sunt foarte ușor de folosit și arată tare, tare fain pe unghiuțe. Eu deja am început să le folosesc la manichiurile cu gel pe care le fac clientelor mele. Iubesc aceste minunății de stickere.

 

Cum vi se pare topul meu pentru vara aceasta? Dar stickerele pentru unghii? Ați făcut cumpărături de la TOSAVE până acum?

12 thoughts on “Top de vară de la TOSAVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares