Top roșu și pantaloni 3/4 de la Fashion Mia

În ultima lună am fost foarte aglomerată și nu am reușit să mai postez cu regularitate pe blog. După mini vacanța mea din Italia am rămas cu multe postări în urmă. Sper ca încet,încet să ajung cu ele la zi. Am foarte multe haine primite din colaborări și trebuie să mă mobilizez ca să le termin. Astăzi mi-am pregătit toate ținutele și ies la pozat. Întâmplarea a făcut să plec și la o mică plimbare azi, așa că am profitat. Am făcut câteva poze la top roșu din chiffon și pantalonii 3/4 de la Fashion Mia pe care le-am primit în ultima comandă.  Mie îmi plac foarte mult și sper să vă placă și vouă.

Women’s blouses

Women’s fashion bottoms

Top roșu din chiffon

Mi-a plăcut foarte mult topul roșu din chiffon când l-am văzut pe site, dar îl iubesc acum când l-am primit. Este foarte frumos și se așează bine pe corp. Calitatea materialului este bună, un chiffon finuț, care se spală și calcă ușor. De asemenea nici nu se șifoneză repede. Eu mi-am ales mărimea M, exact după măsurătorile date în tabel și îmi vine ca turnat. De obicei pe alte site-uri am probleme cu nimeritul mărimii corecte, dar aici o singură dată mi s-a întâmplat să nu iau mărimea corectă. Culoarea este intensă și extrem de frumoasă. Pe site topul este disponibil și în nuanțele de alb și galben. Profitați acum de reducerea 65% de sfârșit de vară pentru că este foarte buna. Merită fiecare bănuț.

Pantaloni 3/4 din chiffon

Pantalonii sunt din chiffon și sunt foarte lejeri. Nu m-am gândit la această combinație până nu am primit comanda. Dar, pentru cine nu știe ar putea să creadă că topul și pantalonii sunt un compleu. Sunt din același material de calitate ca și topul. Se comportă la fel și nu are rost să vă mai scriu iarăși calitățile. Are o croială largă, sunt prevăzuți cu buzunare și talia o are pe elastic lat. N-am mai purtat până acum astfel de pantaloni și nu știu dacă mă avantajează, eu fiind foarte slabă 🙂 Voi ce părere aveți, mă avantajează sau nu?

 

 

 

Acestea sunt două dintre produsele primite în ultima comandă de la Fashion Mia. În aceeași comandă mai aveam și o gentuță foarte frumoasă, dar încă nu a ajuns 🙂 Sper să ajunga cât mai repede.

Cum vi se par alegerile mele?

Se potrivesc în această ținută?

9 thoughts on “Top roșu și pantaloni 3/4 de la Fashion Mia

  1. Bluza imi place mult. Si pantalonii imi plac ca model si material, dar nu cred ca sunt pentru tine. Nu te avantajeaza. Poate sa ii combini cu un tricou alb mulat si cu sandale cu toc sau nu stiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares