Știai că…? 10 curiozitati pe care NU le stiai despre tehnologie si internet

 

Roboți, mașini zburătoare, viață pe Marte, călătorii în timp, toate acestea reprezintă viitorul. Tehnologia ne face viața mai simplă și ne ajută să evoluăm din ce în ce mai mult. Așadar, internetul poate fi comparat în prezent cu o baghetă magică, deoarece ești la doar un click distanță de ceea ce ai nevoie.

Cu siguranță, cu toții simțim beneficiile tehnologiei, precum și modul în care ne ușurează viața.

Această lume tehnologică crește într-un ritm rapid. Nu e de mirare că tehnologia are nenumărate beneficii, iar descoperirile sale sunt uimitoare. Însă un lucru este clar, dobândirea cunoștințelor despre tehnologie, precum și folosirea în mod regulat reprezintă în acest moment o necesitate pentru oameni.

Majoritatea oamenilor sunt dependenți de această tehnologie, de telefoane, tablete sau calculatoare.

Pentru pasionații de calculatoare și pentru persoanele care au nevoie de servicii de reparații, exista solutii extrem d erapide si la indemana, precum serviceul IT din București SALUT-IT, care oferă servicii pentru orice tip de calculator.

Există o multime de lucruri noi de aflat despre tehnologia care formează această lume miraculoasă. Iată, mai jos, cateva curiozitati pe care nu le stiai:

  • Candy Crush Saga este cea mai descărcată aplicație de jocuri din toate timpurile. Acest joc foarte captivant are peste 5 milioane de descărcări pe Facebook, IOS și pe Android.
  • Youtube este al doilea motor de căutare după Google. De remarcat este faptul că este chiar mai mare decât bing, ask.com, și decât Yahoo colectiv.
  • Pentru lansarea unui site web cu numele de domeniu MikeRoweSoft.com, Microsoft a înființat o apărare legală împotriva unui student de liceu, Mike Rowe. Din cauza asemănării fonetice a companiei MikeRoweSoft cu numele de marcă, Microsoft a considerat că aceasta este o încălcare a mărcii comerciale.
  • Săgeata care rulează de la litera A la Z din Amazon indică faptul că totul este disponibil în acest magazin.
  • Aceasta arată, de asemenea, că firma poate să livreze produse oriunde în lume, în orice moment.
  • În anul 2012, în jur de 17 copii au fost botezați Siri.
  • Primul logo Apple i-a fost atribuit lui Isaac Newton stând sub un copac cu un măr deasupra capului.
  • 90% din telefoanele din Japonia sunt impermeabile pentru a putea fi folosite chiar și la duș.
  • Ziua de 30 noiembrie este recunoscută ca fiind ziua Securității Calculatoarelor în lumea tech.

Aceste invenții tehnologice au schimbat întreaga lume. De la mașinării, la roboți și până la industria aero-spațială, tehnologia a reușit să devină un lucru esențial pentru viețile fiecăruia dintre noi.

În concluzie, tehnologia a evoluat destul de rapid în ultimii ani iar omenirea se dezvoltă odată cu aceasta. Oamenii folosesc tehnologia în toate domeniile iar cu ajutorul acesteia, ei reușesc să dobândească cunoștințe în diverse domenii și să dezvolte tot mai multe idei.

Sursă foto: www.shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares