Trening din două piese de pe Femmeluxe

Ieri v-am arătat prima piesă vestimentară din coletul pe care l-am primit de la Femmeluxe. Astăzi o să vă arăt și un trening din două piese de pe Femmeluxe pe care mi l-am achiziționat. Sincer să vă spun, mi-am încercat norocul cu această piesă vestimentară. De ce? Deși îmi plăcea foarte tare un astfel de trening când vedeam la alte fete nu prea aveam curaj să port unul. Nici acum nu mă văd purtând bluza așa scurtă, cu vedere la piele, dar am câteva idei de modificare și sigur nu o să mai am această problemă.

Cel mai mult mi-a plăcut culoarea la acest trening, dar și pantalonul cu talie înaltă. Nu știu, dacă așa trebuie să fie ei mai largi în partea de sus sau că trebuia să iau o mărime mai mică. Totuși tind să cred că așa este formatul, altfel nu mi s-ar mai fi potrivit bluza. Una peste alta îmi place tare mult acest trening.

De ce recomand trening din două piese de pe Femmeluxe?

Acest trening din două piese de pe Femmeluxe este în tendințe. Am văzut anul trecut, dar și anul acesta că se poartă foarte mult acea dungă pe lateral. La un pantalon elegant nu-mi place dunga aceea, dar la un trening este perfectă. Vă vorbesc din perspectiva și gusturile mele, fiecare e liber să-și aleagă ce poartă. Culoarea este de un roz cărămiziu sau nu știu exact să vă spun culoarea, dar este una tare plăcută. În combinație cu dungile albe oferă un aspect plăcut vederii. În talie pantalonul este prevăzut cu bandă elastică și un șnur de decor. Bluza este prevăzută cu glugă. Materialul este elastic, fin și moale, este atât de plăcut la atingere că nu-mi vine să cred.

Deși mai aud persoane care nu spală lucrurile noi, eu nu fac parte din acea categorie. Este foarte important ca fiecare haină să fie spălată înainte de a fi purtată. Așa că am spălat treningul și vă pot spune că se comportă tare bine: își păstrează culorile intacte, dimensiunile la fel, se calcă foarte uțor și nu se șifonează.

Cum vi se pare acest trening din două piese de pe Femmeluxe?

Ați purta un astfel de trening?

11 thoughts on “Trening din două piese de pe Femmeluxe

  1. Iti sta foarte bine cu acest treining, pare sa te reprezinte. Sincer, da! Chiar as purta si eu un astfel de trening si chiar pe aceeasi culoare, ori daca nu, pe un baby-blue. 😀

  2. Drăguț și potrivit prin curte/casă/grădină treningul acesta este exact ce mi-ar trebui și mie.
    Îți vine foarte bine, te prinde culoarea, să-l porți cu drag și folos!

  3. Sincera sa fiu nu prea ma avantajeaza o bluza atat de scurta. Nu am un abdomen plat si nici perfect ca sa-l expun. Ma atrage culoarea si chiar ar fi interesant sa caut ceva in culoarea asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares