Societatea Trandafirului(Tinerele Elite #2) de Marie Lu

Îmi dau seama că acum cărțile fantasy au început să-mi placă tot mai mult. Nu m-aș fi gândit că o să ajungă să citesc aproape numai cărți fantasy. Luna trecută mi-am luat de la Editura Corint al doilea volum al seriei Tinerele Elite: Societatea Trandafirului de Marie Lu. Primul volum mi-a plăcut foarte mult, deși la final îmi venea să dau cu Adelina de pământ. Am așteptat cu nerăbadare să citesc volumul al doilea ca să aflu continuarea poveștii. Vă recomand să citiți întâi recenzia primului volum Tinerele Elite AICI.

Titlu: Societatea Trandafirului (Tinerele Elite #2)

Autor: Marie Lu

Editura: Corint

Aparitie: 2018

Nr de pagini: 416

O găsiți la Editura Corint

După ce l-a ucis din greșeală pe prințul Enzo, Adelina este alungată de Tinerele Elite. Se simte trădată de cei pe care îi considera familia ei și este hotărâtă să se răzbune, atât pe ei, cât și pe Inchiziție. Fuge cu sora ei, Violeta, care s-a dovedit a fi tot o malfetto, și ajung în Merrouas. Aici vor să-l găsească pe celebrul Magiano pentru a-l determina să li se alăture. Țelul celor două fete este să găsească mai multe Tinere Elie și să se reîntoarcă în Kenettra pentru a distruge Inchiziția și a o detrona pe noua Regină.

Societatea Trandafirului ?

Îl găsesc pe Magiano, însă pentru a li se alătura el le supune unui test. Bineînțeles, că fetele vor trece testul, însă Adelina ucide, chiar dacă putea evita asta. Se pare, că începe să se bucure de noile senzații produse de acest lucru. Magiano li se alătură și formează Societatea Trandafirului. Rămâne de văzut dacă reușesc să găsească alte Tinere Elite care să li se alăture. Oare planurile pentru întoarcerea în Kenettra vor decurge cum și-au propus? Ce surrpriză îi așteaptă din partea Pumnalelor?

Cine este noul lider al Pumnalelor?

După plecarea Adelinei, Pumnalele în frunte cu noul lider Raffaele, găsesc sprijin în regatul Beldain. Împreună cu regina din Beldain plănuiesc să o detroneze pe regina din Kenettra și să-l învieze pe prințul Enzo. Deși inițial Raffaele nu este de acord cu acest lucru, într-un final acceptă. Dar, la întoarcerea în Kenetra îi așteaptă o surpriză.

Se vor întâlni cele două ,,tabere,, pentru a se alia împotriva reginei și a Inchiziției? Sau fiecare tabără va lupta separat pentru îndeplinirea țelului său?

Vor reuși regina din Beldain să-l readucă la viață pe prințul Enzo ?

Vor reuși să o detroneze pe regină și să-l elimine pe Teren Santoro?

Cum se va termina povestea dintre Adelina și Enzo?

12 thoughts on “Societatea Trandafirului(Tinerele Elite #2) de Marie Lu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares