Salopetă cu umăr gol de pe FemmeLuxe

Astăzi am revenit și cu ultima piesă vestimentară primită de la FemmeLuxe. Este o salopetă cu umăr gol cu multe dungulițe minunate. Eu o să modific puțin pantalonii pentru că mi se par mult prea evazați pentru gustul meu, dar în rest salopeta este absolut minunată. V-am arătat zilele trecute treningul gri, treningul bej și salopeta bej. Găsiți mai multe postări AICI. Cred că v-ați dat seama că apreciez foarte mult acest magazin și cumpăr cu toată încrederea.

Până acum nu am avut nici o nemulțumire față de haine sau de livrare. Dacă urmăriți cu atenție la fiecare produs în parte măsurătorile date nu aveți cum să greșiți mărimea. La unele mi se potrivește mărimea 6, la altele 8 sau chiar 10. Important este să fiți atente la fiecare produs în parte. Livrarea este foarte rapidă, ultima comandă mi-a ajuns în 7 zile. Și pentru că vin din UK coletele ajung la poșta locală. Deci…fără poștă vamală și alte taxe suplimentare.

Salopetă cu umăr gol

Despre salopetă nu am prea multe de zis pentru că este foarte faină. Este o salopetă cu umăr gol și cealaltă mânecă este lungă. În partea de sus este mulată, iar pantalonii sunt foarte evazați. În talie este accesorizată cu cordon. Nu suferă la spălat modificări ca dimensiuni sau culoare. Să vă spun sincer, nici nu am călcat-o, pentru că nu se șifonează mult, iar când am pus-o la uscat am scuturat-o bine. Prețul este destul de accesibil și merită fiecare bănuț.

Eu sunt foarte mulțumită de toate hainele primite de pe FemmeLuxe. Dacă vă interesează să știți că găsiți mult mai multe haine la co ords. Eu recomand acest magazin din toată inima.

Cum vi se pare salopeta cu umăr gol?

Credeți că mă avantajează?

10 thoughts on “Salopetă cu umăr gol de pe FemmeLuxe

  1. Iubesc mult imprimeul cu dungi al acestei salopete. Cred ca mi-ar fi placut mai bine sa fie un model mai drept, nu atat de evazat, dar iti sta bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares