Produse Catrice la prețuri avantajoase pe Notino.ro

Buna dimineața!

Așa cum v-am obișnuit vin cu noutăți la produse cosmetice, de make-up sau parfumuri pe care le găsiți pe Notino.ro Ca de fiecare dată la ei găsim cele mai faine reduceri și ne putem bucura de multe promoții. Pe site aveți mai multe promoții active așa că ar fi păcat să le ratați. Astăzi vreau să vă prezint câteva Produse Catrice care mie îmi plac. Pe timpul verii tenul meu este mai pretențios și trebuie să am mare grijă ce produse folosesc. Întotdeauna, atât vara cât și iarna produsele trebuie să aibă minim SPF30 altfel tenul meu o ia razna.

Indiferent, dacă avem tenul gras, normal sau mixt, pe timpul verii trebuie să folosim produse de make-up de bună calitate pentru a nu avea surprize neplăcute. Cred că niciunei doamne sau domnișoare nu i-ar plăcea să realizeze că i s-a scurs machiajul din cauza transpirației, nu? Pentru asta m-am gândit să vă recomand câteva produse de make-up astfel încât să nu aveți probleme cu machiajul.

Produse Catrice pe care vi le recomand

Catrice HD Active Performance – Primer lichid SPF30

În sezonul cald menținerea machiajului este mai dificilă din cauza căldurii, de aceea prefer să folosesc o bază pentru machiaj. După aplicarea cremei de zi aplicarea unui primer lichid cu SPF30 este obligatoriu. Cel puțin în cazul meu. Catrice HD Active Performance-Primer lichid SPF30 este alegerea perfectă pentru că netezește perfect tenul și îl pregătește pentru fondul de ten. Pe lângă asta el mai are și rolul de a prelungi rezistența fondului de ten și de a umple porii. Se aplică o cantitate mică și se întinde ușor pe întreaga față și pe gât.

Catrice All Matt Plus – pudră mătuire

După aplicarea fondului de ten sau a CC Cream-ului trebuie neapărat să fixăm cu pudră. Eu optez pentru o pudră de mătuire și tenul meu arată impecabil. Acum mi-a făcut cu ochiul Catrice All Mate Plus – pudră mătuire și o voi comanda în zilele următoare. Ce m-a determinat să mă opresc asupra ei sunt câteva aspecte importante pe care le caut la o pudră:
– conferă tenului un aspect complet mat, dar în același timp catifelat, natural
– acoperă imperfecțiunile tenului și uniformizează nuanța, fără a încărca tenul,
– fixează fondul de ten și asigură un look proaspăt.

Ați folosit produse Catrice? Ce experiențe aveți cu aceste produse? Nu uitați că aveți produse Catrice la prețuri avantajoase pe Notino.ro

Doar săptămâna aceasta, puteți beneficiați gratuit de un kit de călătorie sau un ulei pentru protecția solară, la cumpărăturile minime de 190 RON.

5 thoughts on “Produse Catrice la prețuri avantajoase pe Notino.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares