Regatul Aripilor și al Pieirii, vol.3 de Sarah J. Maas

După mai bine de un an de când am terminat de citit Regatul Ceții și al Furiei, vol.2 de Sarah J. Maas ( recenzia o găsiți AICI ) am reușit să citesc și Regatul Aripilor și al Pieirii, vol.3. Am așteptat acest volum cu nerăbdare și a meritat din plin așteptarea. Sarah J. Maas a reușit să mă facă să trec de la o stare la alta cu această minunată serie. La primul volum m-am îndrăgostit de poveste, la al doilea volum am descoperit adevărata iubire, iar la al treilea volum am rămas fără cuvinte. O poveste fascinantă, care se schimbă de la un volum la altul. Am ajuns să iubesc majoritatea personajelor, chiar dacă uneori îmi venea să dau cu ele de pământ.

Titlu: Regatul Aripilor și al Pierii, vol. 3

Autor: Sarah J. Maas

Editura: Rao

An apariție: 2019

Număr de pagini: 784

O găsiți pe:  Libris.ro

Reîntoarsă în Regatul Primăverii, Feyre, face tot posibilul să-și joace noul rol. Chiar, dacă încă există suspiciuni despre intențiile ei în Regatul Primăverii, ea reușește să preia controlul asupra lui Tamlin.Este nevoită să se prefacă, chiar dacă îi urăște cu tot sufletul pentru ce au făcut cu surorile ei. Treptat și cu mult efort reușește chiar să descopere planurile pe care le are Regele Hybernului împreună cu Tamlin. După ce instigă oamenii împotriva lui Tamlin, Feyre, fuge către Regatul Nopții, însă este nevoită să-l ia și pe Lucien.

Pentru a ajunge în Regatul Nopții sunt nevoiți să treacă pe teritoriul Regatului Toamnei. Chiar înainte de a părăsi teritoriul lor, frații lui Lucien îi descoperă. Încearcă să-i ia prizonierii, însă reușesc să scape cu ajutorul vechilor prieteni ai lui Feyre din Regatul Nopții. Odată ajunsă acasă Feyre se reîntâlnește cu Rhys și uită de toate cele întâmplate. Acum este și momentul când toată lumea află că Feyre este Doamna Regatului Nopții, nu numai partenera lui Rhys.

După ce au fost transformate în Fae, surorile lui Feyre sunt foarte schimbate. Nesta este cea mai dușmănoasă și nimic nu-i convine, iar cealaltă nu prea iese din cameră. Cu totți sunt nevoiți să colaboreze pentru că regele Hybernului este pe cale să folosească magia Cazanului și să distrugă zidul dintre tărâmul Fae și cel al oamenilor. Acum este momentul ca toate Regatele să se unească și să lupte contra Hybernului. Dar oare sunt de încredere toți Mari Lorzi? Mai ales Tamlin? Va fi el dispus să se alieze cu cei pe care îi urăște cel mai mult pentru că l-au trădat?

O serie superbă care m-a ținută cu mintea antrenată și la care nu m-am plictisit niciun moment. Ba am râs, ba am plâns, ba m-au apucat toate nebuniile de nervi, ba m-a făcut să iubesc fiecare personaj în parte. este o serie captivantă unde iubirea și prietenia înving orice.

8 thoughts on “Regatul Aripilor și al Pieirii, vol.3 de Sarah J. Maas

  1. Omg…ce mult imi place subiectul.Ador acest gen de carti, daca aş avea banii acum le-as comanda.Cred ca e o serie geniiaaaala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares