Steaua de la Miezul Nopții ( Tinerele Elite #3) de Marie Lu

Încerc din răsputeri să mă mențin pe linia de plutire cu postările pe blog. Îmi este din ce în ce mai greu pentru că se apropie nunta cu pași repezi și eu sunt numai cu pregătiri și treburi. Totodată nu vreau nici să lipsesc prea mult de pe blog și nici să renunț la citit. Acum nu-mi mai permite timpul să citesc rapid o carte, așa că o lungesc cam o săptămână sau poate și mai mult. După zilele obositoare, seara după ce adorm piticii, îmi rezerv 1-2 ore și pentru lectură. De data asta vreau să vă povestesc câte ceva despre Steaua de la Miezul Nopții ( Tinerele Elite #3) de Marie Lu pe care am primit-o de la Editura Corint.

Steaua de la Miezul Nopții este cel mai bun volum de până acum. Nu știu să vă spun dacă acesta este chiar ultimul sau mai există o continuare, deși tind să cred că este ultimul. Nu am căutat să văd, dacă există o continuare. A fost un volum care m-a făcut să trec printr-o serie de stări, de la bune la rele, de la fericire la tristețe, de la răs la plâns, etc Da, chiar este un volum complex și autoarea mi-a depășit toate așteptările, mai ales în privința unor personaje și a finalului neașteptat.

Titlu: Steaua de la Miezul Nopții (Tinerele Elite #3)

Autor: Marie Lu

Editura: Corint

Aparitie: 2019

Nr de pagini: 352

O găsiți la Editura Corint

Adelina Amouteru a devenit Regină.Un țel atins. Un vis împlinit. Însă nu este fericită, sora ei a părăsit-o și speră să o găsească. Nu-și arată adevăratele sentimente și o macină sentimentul de vinovăție, dar în același timp răutatea tinde să o acapareze cu totul. Cucerește numeroase teritorii și tot nu se satură, ușor , ușor devine din ce în ce mai întunecată la suflet. Ceilalți i-au întors spatele, însă noii ei camarazi, trandafirii îi sunt încă alături. Împreună sunt tot mai puternici, însă încep să apară probleme serioase.

De ce se îmbolnăvesc Tinerele Elite?

Vorbele spuse de Raffaele nu-i mai dau pace Adelinei după ce îl vizitează pe fostul inchizitor general, Teren Santoro. Acesta avea puterea de a se vindeca imediat, însă acum vindecarea se face mult mai greu. Oare chiar avea Raffaele dreptate și Tinerele Elite vor ajunge să fie ucise chiar de puterile lor? Adelina încă speră să nu fie adevărat pentru că nu ar putea trăi fără puterile ei. Însă când primește mesaj de la Raffaele că sora ei este pe moarte, ea pornește numai decât spre ei.

Vor colabora Trandafirii cu Pumnalele?

Odată ajunși la locul de întâlnire are loc și o luptă, iar Adelina este luată prizonieră. Cu toate astea este eliberată cu condiția să ajute a înlăturarea răului ce pare a veni să distruga toată lumea. Pentru a face asta Adelina și Trandafirii trebuie să colaboreze cu Pumnalele. Dar, oare va accepta ea să colaboreze cu ei ținând cont că în trecut s-au trădat unii pe alții? Își va reveni prințul Enzo sau va fi ucis de întunericul care îl stăpânește? Ce rol are Magiano alături de Adelina? Un triunghi amoros este destul de periculos, cu atât mai mult cu cât Enzo și Adelina sunt legați prin magie neagră.

Pot să vă spun că este o carte fascinantă și cu multe răsturnări de situație. V-o recomand cu tot dragul, pentru că merită citită. Unele lucruri nu sunt ceea ce par a fi și personajele noastre ascund multe secrete.

Va doresc lectură plăcută!

Recenzii

Tinerele Elite, vol. 1 – AICI

Societatea Trandafirului, vol. 2 – AICI

9 thoughts on “Steaua de la Miezul Nopții ( Tinerele Elite #3) de Marie Lu

  1. Si eu citesc mult mai incet decat de obicei, asta fiind si motivul pentru care evit sa-mi aleg serii, fiindca as fi nerabdatoare sa aflu finalul si frustrata ca nu am suficient timp pentru asta. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares