Meriți o geantă mai bună

Așa cum v-am promis zilele trecute, am revenit cu mai multe detalii și informații despre poșeta din piele naturală Riana. Această poșetă mi-a atras atenția de la început și oricât am mai studiat ofertele tot la ea m-am întors. Când am deschis coletul și am văzut-o m-am îndrăgostit pe loc. Este superbă, comodă, încăpătoare și se potrivește oricărei ținute casual. Oricât m-am străduit sa suprind culoarea din realitate, nu am reușit în totalitate. Însă vă garantez că este extraordinară. Până la sfărșitul săptămânii o să revin cu un nou articol unde vă voi arăta ce se găsește în geanta mea. De asemenea o să vă prezint și o ținută, unde geanta va fi vedeta.

Andreas & Belmondo

Înainte de toate vreau să vă spun câteva detalii importante despre cine sunt Poșete-Serviete.ro . Ceea ce m-a bucurat la fel de mult ca și geanta în sine a fost faptul că am descoperit că aceste minunății pe care le comercializează sunt realizate de meșteri români. Da, Andreas & Belmondo reprezintă munca și iscusința unor meșteri români. Se lucrează numai cu piele naturală 100% de cea mai bună calitate adusă din Italia, dar și din România. Minunățiile de genți pentru doamne și domni sunt realizate într-un atelier din București.

La fiecare model în parte se acordă o atenție deosebită la detalii, nimic nu se face doar de dragul de a face. Acest aspect este foarte important și de aceea fiecare cusătură și finisaj sunt realizate cu mare atenție. Aceste mici detalii fac întotdeauna diferența. În atelier se lucrează nu numai genți, ci și poșete, rucsacuri, borsete, serviete, portofele și curele. Vestea bună este că acestea nu sunt numai pentru doamne, ci în egală măsură și domnilor.Gama Andreas este concepută special pentru doamnele și domnișoarele care vor să poarte accesorii deosebite, care să le pună în valoare ținutele dar și personalitatea. Poșete, genți, tolbe, portofele și curele, toate sunt create din cele mai bune materiale și compartimentate după nevoile fiecărei femei!
Belmondo reprezintă gama noastră de produse destinate publicului masculin care cunoaște importanța accesorizării dar și a celor care vor să-și poarte documentele și lucrurile personale într-un mod organizat și elegant.

Ce impresie mi-a făcut poșeta din piele naturală Riana?

Meriți o geantă mai bună – mi se pare cel mai fain motto de până acum. Într-adevăr, fiecare domană merită o geantă mai bună. Dacă aceasta este achiziționată de pe poșete-serviete.ro alegerea este perfectă. Haideți să punctez fiecare detaliu în parte:

Aspectul poșetei
Aspectul este primul lucru de care țin cont în alegerea unei genți/poșete. Pentru cineva care nu vrea să iasă foarte mult în evidență, însă adoră să fie accesorizată cum trebuie, poșeta din piele naturală Riana este alegerea corectă. Această poșetă este șic, modernă și de bun gust.


Culoarea poșetei
Clar, în alegerea unei poșete țin cont și de culoarea acesteia. Dacă de cele mai multe ori prefer culoarea neagră, de data asta am zis să fiu mai îndrăzneață și am optat pentru culoarea roz. Nu, nu e acel roz bombon sau ceva asemănător. Sincer pe mine m-a cam dus în eroare cu acest roz din descriere, dar culoarea este superbă. Oricât am încercat să surprind culoarea naturală, nu prea am reușit.


Dimensiunile și compartimentarea poșetei
Fiind o persoană destul de slabuță și nici foarte înaltă optez mereu pentru poșete/genți de dimensiuni rezonabile. Nici foarte mici, dar nici foarte mari, iar poșeta din piele naturală Riana se potrivește gusturilor mele. De asemenea și compartimentarea este foarte importantă. Nu-mi plac poșetele care au un singur compartiment. De aceea am ales această poșetă, are 2 compartimente mari prevăzute cu fermoar în interiorul cărora sunt alte 2 compartimente, buzunar pe partea interioară cu fermoar și pe partea exterioară un alt compartiment accesorizat cu un mini portofel care se poate scoate sau atașa în funcție de dorințele fiecăreia.

Cum vi se pare poșeta mea? Vă plac astfel de poșete? Găsiți mai multe modele pe pagina de facebook sau instagram .

Meriți o geantă mai bună.

8 thoughts on “Meriți o geantă mai bună

  1. Este o geanta medie absolut perfecta. Imi place culoarea, modelul mi se pare genial si marimea este exact ce trebuie. Sa o folosesti cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares