De ce cartile de Mihaita Toma sunt atat de cuatate de persoanele pasionate de terapia holistica

Autorul Mihaita Toma promoveaza in toate cartile sale terapia holistica, aceasta teorie prespunand tratarea si estimarea anumitor disfunctii fizice, mentale sau energetice. Cartile de Mihaita Toma sunt cautate in mod special de persoanele pasionate de acest subiect.  Utilizand procedee corespunzatoare precum presopunctura, biomasajul si reflexoterapia, Mihaita Toma reda starea de bine, puterea de a intelege sau de a actiona corect si echilibrul cititorilor.

Carti Mihaita Toma – subiecte propuse

Cartile publicate de autorul Mihaita Toma sunt cele care promoveaza lupta contra tuturor temerilor, contra stresului si contra gandurilor negative prin rugaciune, meditatie, iertare si pozitivism. Cartile in care este dezbatuta aceasta problema sunt Apa – miracolul Vietii, Dezintoxicarea fizica si Psihica si Sistemul Imunitar – cheia sanatatii. In categoria carti Mihaita Toma se pot gasi numeroase volume din care pasionatii de terapii holistice au multe de invatat.

Mihaita Toma carti despre dezintoxicare la un alt nivel

Pe rafturile librariilor pot fi gasite Mihaita Toma carti din care persoanele interesate sa invete despre terapia holistica, despre purificare si despre dezintoxicarea fizica sau psihica. Sistemul imunitar este considerat foarte important iar acesta isi va recupera functiile si eficienta in momentul in care este curatat. Toate agresiunile care vin din partea virusilor si microbilor sunt mai usor rezolvate atunci cand sistemul imunitar functioneaza.

Persoanele care cumpara carti de Mihaita Toma stiu ca sistemul imunitar poate fi afectat de toate substantele folosite la terapii, asa cum sunt medicamentele si suplimentele alimentare sau remediile naturiste care se vor asimila rapid daca sistemul imunitar este in cele mai bune conditii.

Sistemul imunitar face si ca mintea sa fie mai concentrata, iar creierul va funcitona la capacitate foarte buna deoarece sangele nu mai transporta spre celulele nervoase toxine. Fara aceste toxine viata va avea cu siguranta o alta culoare.

Dupa ce are loc procesul de dezintoxicare fizica, acesta fiind cuprins intre o luna sau trei luni si chiar pentru o perioada mai lunga de timp, este important ca persoanele care aplica informatiile din carti sa nu revina la un regim alimentar gresit si sa utilizeze in alimentatie produse cat mai neprocesate.

De asemenea, o recomandare importanta este ca alimentele folosite sa fie in procent de 80 la suta alcaline, restul fiind rezervat produselor acide. Procesul de dezintoxicare ar trebui sa fie repetat de 2 ori pe an astfel incat organismul sa nu mai aiba timp sa acumuleze toxine. De asemenea, se recomanda ca dezintoxicarea sa fie facuta si la nivel psihic.

Toxinele mentale sunt considerate acele ganduri negative, stresul si grijile sau ideile preconcepute si fixe. Exista si toxine emotionale cum sunt socurile, certurile, ura, stresul si invidia. Este important ca fiecare corp sa fie armonizat din punct de vedere mental si emotional pentru ca vibratia generala a organismului sa fie ridicata, ceea ce va duce la efecte benefice asupra fizicului. Schimbarea modului de traire si de gandire sau a modului de a fi este foarte importanta pentru o dezintoxicare corecta, care sa genereze efecte benefice pe termen lung in toate aspectele vietii.

1 thought on “De ce cartile de Mihaita Toma sunt atat de cuatate de persoanele pasionate de terapia holistica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares