Infinite Love: Brooklyn K-166

Știți deja că iubesc parfumurile de la Infinite Love. Dintre cele încercate până acum preferatul meu este K-147 La Feria despre care v-am povestit deja aici. Pe lângă acesta mai am alte două parfumuri K-094 si K-074 pe care de asemenea le îndrăgesc foarte mult. Acum s-a adăgat colecției mele Infinite Love: Brooklyn K-166. Bucuria mea a fost și mai mare cînd Infinite Love a acceptat propunerea de a fi unul dintre sponsorii evenimentului Danube Bloggers Meet de la Galați.

La eveniment a fost mare aglomerație cu cadourile primite din partea sponsorilor. Nu am reușit să surprindem fiecare goodiebag. Însă printre zecile de poze am reușit să găsesc și o poză cu goodiebag-ul oferit de Infinite Love. Ei chiar au fost destul de generoși și ne-au oferit: 1 parfum de 50 ml ( la mine s-a nimerit K-166 , Brooklyn) , 1 parfum pentru geantă ( k-98 , daca nu mă înșel) și un recipient reîncărcabil #onthego perfect pentru a fi purtat în orice poșetă.

Infinite Love: Brooklyn K-166

Cred, că știți deja. Infinite Love nu creează replici ale parfumurilor celebre, ci le reinterpretează. Da, vă spun sincer că este adevărat. Pe mine la Vie est belle nu mă dă pe spate, însă K-147 a devenit rapid preferatul meu. Se pare că parfumul Brooklyn K-166 este reinterpretarea celebrului parfum Black XS – Paco Rabanne. Originalul nu l-am testat, însă K-166 este demențial. Posibil și pentru că mie îmi plac parfumurile puternice, dar florale.

Pot să vă spune că are o persistență foarte, foarte îndelungată. Peste 8 ore pe piele și peste 30 ore pe haine. Nu este nevoie de mai mult de 2 pufuri. Se simte de la o distanță de cel puțin 2 metri. Nu mă pricep eu prea mult la recenziile pentru parfumuri și de aceea o să vă las comentariul unei cliente. Mi-a plăcut tare mult cum a descris parfumul și nu cred că aș reuși să redau o astfel de recenzie. Citind părerea ei despre parfum o să vă dați seama că merită încercat.

Cum percep clienții parfumul Brooklyn K-166?

K-166, Brooklyn, este un parfum oriental-floral-lemnos, cald și cremos, în care notele fructate se contopesc cu mireasma dulce a vaniliei, violetei, trandafirului și lemnului de Massoia.
Brooklyn se adresează femeii cu personalitate distinctă, cu spirit tânăr și aventuros, dar și femeii romantice și îndrăgostite, care nu se teme să dea frâu liber sentimentelor ascunse în adâncul ființei sale.
Începutul aparține tonurilor delicioase de merișoare, condimentate cu piper roz și tamarind. (Tamarindul sau curmala de India este un condiment ușor picant, dulce-acrișor, foarte popular în bucătăria indiană și asiatică, familiar și în Europa, ca ingredient principal în sosul Worcestershire, în marinate sau în sosul chutney.)
Treptat, notele acrișoare se îmblânzesc în prezența violetelor discret pudrate și a esenței de trandafir, roșu, profund și intens, ca un tango sub clar de lună.
Latura senzuală este completată de parfumul captivant al boabelor de cacao și de aroma luminoasă a vaniliei. Notele de paciuli au un ton provocator iar lemnul de Massoia oferă o finisare catifelată și lăptoasă, cu accente gurmande, prețioase. Acest fapt se datorează prezenței lactonelor din scoarța arborelui de Massoia; lactonele se regăsesc foarte greu în natură, sub formă vegetală, iar extractul de Massoia, cu izul lui dulceag și pătrunzător, ușor ambrat și lemnos, răspândește în drydown cea mai pură și mai plăcută senzație de confort.
În Brooklyn, Massoia vine spre final în completarea fericită a vaniliei și trandafirului, ca un sărut pasional pe pielea răsfățată cu creme și licori hidratante.

Cristina Oană – client Infinite Love

Ce părere aveți despre parfumurile Infinite Love?

Le-ați încercat până acum?

13 thoughts on “Infinite Love: Brooklyn K-166

  1. Nu le-am incercat inca dar sunt curioasa in privinta lor si vreau neaparat sa-mi iau parfumul K-166, Brooklyn, pentru ca are vanilie si trandafir asa ca o sa ne intelegem bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares