O amintire de neuitat

Astăzi vreau să vă povestesc despre cum să păstrăm amintiri de neuitat cu ajutorul bijuteriilor. Fiecare dintre noi are amintiri pe care le păstrează în inimă. Însă câteodată le vrem și să fie vizibile, în poze, tablouri, pe diverse obiecte, etc Cum ar fi să le gravăm pe bijuterii pe care le purtăm mereu? Da, chiar se poate. Gravează povestea ta a fost unul dintre sponsorii evenimentului Danube Bloggers Meet la care am luat parte. Ei au venit cu o surpriză plăcută pentru fiecare bloggeriță participantă la eveniment. O amintire de neuitat de la Gravează povestea ta este brățara cu semnul infinit din argint rodiat cu gravura Danube Bloggers.

M-am bucurat foarte mult că Gravează povestea ta a acceptat să ne susțină evenimentul. Cadoul lor a fost o minunată brățară cu șnur negru având semnul infinit din argint rodiat. Gravura deosebită și clară m-a uimit cu adevărat. Este o amintire pe care o port la mână zilnic și este perfectă la orice ținută. Calitatea șnurului și a argintului se vede pentru că după 2 săptămâni de purtare zilnică brățara este intactă.

Brățară cu semnul infinit din argint rodiat

Gravează povestea ta acordă o atenție deosebită la toate detaliile. Pe lângă calitatea produsului în sine, ei sunt atenți și la modul de ambalare și prezentare. Brățara a venit frumos ambalată într-un plic roșu elegant și frumos. Și da, este cu adevărat #celmaidulcecadou pe care l-am primit. Cum să nu te îndrăgostești pe loc de un asemenea dar prețios?

Dacă doriți să faceți un cadou deosebit unei persoane dragi din viața voastră vă invit să vizitați GraveazăPovesteaTa. O să găsiți cu siguranță la Bestseller zeci de cadouri perfecte. Orice bijuterie aleasă poate fi gravată cu povestea dorită de voi. O amintire de neuitat care să fie mereu alături de voi sau de cei dragi vouă. Recomand cu toată căldura acest magazin online deosebit de atent și profesionist.

Fiecare bijuterie vine însoțită de un certificat de calitate și conformitate.

Vouă vă plac bijuteriile personalizate?

12 thoughts on “O amintire de neuitat

  1. si mie imi plac bijuteriile de amintire – am asa ceva, cred ca orice femeie are, desi nu este ceva inscriptionat. Un inel cu ametist… primul meu inel dat la lucrat la un bijutier din Bucuresti, de catre mine, din banii mei personali, cand eram studenta..! Nu-mi mai vine nici pe degetul mic acum, dar imi este cel mai drag inel din câte am!

  2. Ce idee minunata pentru a pastra o amintire frumoasa pentru totdeauna. Si eu am astfel de bratari care imi amintesc de momentele importante din viata mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares