Caiet de lucru: Matematică și explorarea mediului

Iată că vacanța mare este pe sfârșite și elevii încep pregătirile pentru începerea școlii. Sper ca școală să revină cât de cât la normal după toată nebunia cu virusul ăsta nebun. Eu am încercat pe cât de mult posibil să-l păstrez pe băiețelul meu pe linia de plutire cu cele învățate în clasa a I-a. La începutul vacanței mi-am făut câteva stocuri cu caiete de lucru, culegeri și cărți de lectură. Libris.ro este site-ul de pe care fac de fiecare dată cumpărături de cărți, atât pentru băiețel cât și pentru mine. Ultima achiziție a fost Caiet de lucru: Matematică și explorarea mediului, pentru clasa a I-a, partea a doua de Tudora Pitila și Cleopatra Mihăilescu.


Titlu: Caiet de lucru: Matematică și explorarea mediului, Clasa 1, Partea 2

Autor: Tudora Pitila, Cleopatra Mihăilescu

Editura: Grupul Editorial Art

An apariție: 2015

Număr de pagini: 64

O găsiți pe Libris.ro


Acest caiet de lucru este foarte util copiilor pentru a-și păstra cunoștințele învățate la școală. Structura caietului de lucru este foarte ușoară și atractivă pentru copii astfel încât să nu se plictisească. Exercițiile sunt de la simple la complexe, acoperind toată materia învățată în cel de-al doilea semestru de școală. Cerințe explicate în așa fel încât să fie ușor de înțeles de către copii care rezolvă singurei exercițiile. Problemele cu imagini sunt cele ce le atrag și le stârnesc interesul copiilor.

Pe blog v-am povestit și despre alte caiete de lucru: comunicare în limba română pe care le puteți achiziționa pe Libris.ro . Totodată găsiți și manuale școlare sau cărți pentru lectură.

14 thoughts on “Caiet de lucru: Matematică și explorarea mediului

 1. Si noi am lucrat pe perioada vacanței, trecem în clasa a II-a si nu trebuie să uităm ce am lucrat până acum.
  Aceste caiete de lucru sunt foarte utile pentru toți copii!

 2. Spor la activități!
  Eu cred că prea multe se cer de la micuți…
  Făceam câteva exerciții vara Si citeam poezii și câte o poveste .

 3. cred ca o sa ii zapaceasca… scoala asta e un subiect delicat. oricum programa e ciudata, sa mai faca si de acasa… deja ar fi prea mult. mi se pare super ca ai grija sa il tii acordat la cele invatate!

 4. Mai ales cu haosul din acest an școlar, aceste caiete sunt tare bune pentru ca cei mici sa fie activi și sa nu piardă din cunoștințe.

 5. Finuta mea trece in clasa intai si, la fel, am umplut si eu stocul de caiete de lucru, culegeri, abecedar, tot de pe Libris. Au o gama larga de produse pentru scolari si asta ma incanta!

 6. Super, o sa dau și eu o comanda noua de carti și caiete, de abia aștept, imi plac sunt foarte utile în dezvoltarea copilului meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares