Marea deschidere a magazinului SMYK All for kids în Brăila Mall

La începutul lunii septembrie am primit o invitație de a participa la deschiderea magazinului SMYK All for kids din incinta Brăila Mall. Bineînțeles, că am acceptat invitația și am așteptat cu nerăbdare ziua de 18 septembrie 2020. Nu am reușit să ajung chiar la deschidere, ci câteva ore mai târziu. Cu toate astea am avut parte de o oră și ceva de relaxare printre rafturile de jucării, hăinuțe și accesorii pentru copii.

Alături de mine au fost și cei doi năzdrăvani, Florin și Minola. Atenția mea s-a îndreptat către raioanele cu îmbrăcăminte și încălțăminte, însă piticii mă trăgeau continuu către raioanele arhipline cu jucării. Am reuși să fac și câteva cumpărături, jucării, dulciuri, accesorii pentru fetiță și articole de îmbrăcăminte și o pereche de pantofiori. Clar, piticii și-ar fi dorit mult mai multe jucării, dar le-am promis mai multe jucării pentru următoarea vizită la SMYK All for kids!

Ce găsiți la SMYK All for kids?

Despre SMYK All for kids! v-am mai povestit anul acesta, într-un articol AICI. Atunci a fost și prima dată când am luat contact cu produsele SMYK de care am fost tare mulțumiți. Acest fapt mi-a oferit și bucuria veștii că se va deschide un magazin și la Brăila Mall. Se poate spune că la SMYK All for kids jucăriile sunt la putere, dar totodată puteți găsi o gamă variată de produse pentru copii. Multe, multe articole de îmbrăcăminte, de încălțăminte, accesorii, dedicate bebelușilor și copiilor până la 14 ani. Pe lângă acestea mai găsiți dulciuri, sucuri, produse pentru dezinfectat, rechizite pentru grădiniță sau școală și bineînțeles multe, multe jucării.

În perioada 18-20 septembrie 2020 vă puteți bucura de 20% reducere la toate produsele cu preț întreg și tombolă cu premii pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate.


Ce cumpărături am făcut la SMYK All for kids!

Cum vă spuneam și la începutul articolului, piticii au vrut mai multe jucării. Cu greutate am reușit să-i conving să ia doar câteva, pentru a lua și ceva mai util, precum hăinuțe și pantofiori. Minola m-a alergat prin tot magazinul de la o jucărie la alta, de o rochiță la alta, de am zis că era mai bine să mă fi dus singură. La raioanele cu jucării era tot timpul cu gura căscată și exclamând într-una wooow , wooow :))) Asta o să vedeți și prin poze.

De când am intrat la raionul cu articole de îmbrăcăminte ochii mi-au fugit către rochițele cu imprimeu floral. Fetița a fost foarte încântată de ea, ca și mine, de la prima vedere așa că am luat-o rapid. Am adăgat și o pereche de pantofiori Frozen să se asorteze la rochiță. Pentru vremea ploioasă pitica și-a ales și o umbreluță cu Frozen. A mai adăgat un mini-puzzle Frozen. Abia acum realizez că Minola și-a îndreptat alegerile către produse Frozen 😀

 • rochiță cu imprimeu floral
 • pantofiori Frozen
 • umbreluță Frozen
 • mini-puzzle Frozen
 • mini-perie cu oglindă
 • cămașă băieți
 • mașinuță de metal
 • trenuleț Thomas
 • șervețele umede antibacteriene dezinfectate
 • dulciuri


Pot să spun că fetița a fost cea mai câștigată, ea și-a luat cele mai multe produse, pe când băiețelul doar o cămașă, dulciurele, o mașinuță și un trenuleț. Una peste alta ne-a plăcut tare mult la SMYK All for kids și cu siguranță o să le trecem destul de des pragul.

11 thoughts on “Marea deschidere a magazinului SMYK All for kids în Brăila Mall

 1. Și mie mi-au luat ochii hainele și încălțămintea pentru copii! Văd că au o mulțime de articole faine, modele foarte drăgălașe și par și calitative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares