Kit complet împotriva căderii părului de la Yves RocherBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi o să vă vorbesc despre un kit complet împotriva căderii părului de la Yves Rocher. Cred că foarte multe persoane se confruntă cu problema căderii părului. Eu sunt una dintre persoanele care se confruntă cu această problemă și m-am bucurat să descopăr aceste produse de la Yves Rocher. Am început să le folosesc în urmă cu o lună de zile și sunt aproape pe final cu ele.

Despre produsele Yves Rocher v-am mai povestit pe blog. Eu am fost mereu încântată de orice produs de la ei. Ultimul produs terminat , chiar ieri, a fost o apă micelară, care mi-a plăcut extrem de mult. Însă astăzi vreau să vorbim despre păr și despre soluțiile pe care le avem la îndemână pentru a avea un păr sănătos.

Kit complet împotriva căderii părului de la Yves Rocher

Dintotdeauna am avut probleme cu căderea părului, din diverse motive. Uneori am reușit să stopez pentru o perioadă acest proces, dar apoi reîncepea. Am folosit multe produse împotriva căderii părului, dar din păcate, efectele nu au fost de durată. Acum folosesc kitul complet împotriva căderii părului și sunt mulțumită de rezultate.

Am început să folosesc cu regularitate șamponul, balsamul și fiolele de tratament. Nu m-am spălat cum era precizat din 2 în 2 zile, ci la 3 zile. Eu tind să cred că nici spălatul foarte des nu face bine, așa că de 2 ori pe săptămână este destul. În cazul meu efectele au început să apară după trei săptămâni de când am început să folosesc kitul.

Clar să nu vă așteptați să înceteze brusc căderea părului, nici eu nu am avut asemenea așteptări. Însă s-a redus numărul firelor căzute, iar părul este mai sănătos, mai rezistent și strălucitor. Nu mai pare lipsit de viață ca înainte, ci chiar are și mai mult volum. Voi continua să folosesc aceste produse împotriva căderii părului de la Yves Rocher.

Cură intensivă anti-căderea părului

Pentru mine fiolele cu tratament anti-căderea părului au fost o adevărată surpriză. Nu am mai folsoit până acum niciun astfel de tratament și eram tare curioasă. Fiolele sunt foarte practice și ușor de folosit. Cutia conține 4 fiole, fiecare fiolă este gradată pentru a fi utilizată corespunzător. NU se aplică o singură fiolă deodată, ci doar cât este gradat pentru o utilizare.

Cura intensivă anti-căderea părului:

1.  Înmulțește numărul de fire de păr în fază de creștere.
2. Sporește creșterea părului.
3. Încetinește mecanismul de cădere a părului.

De la minutul 1:59 începe prezentarea produselor Yves Rocher.

Șampon fortifiant împotriva căderii păruluiȘamponul și balsamul de păr m-au însoțit în mini-vacanța la munte. Părul meu s-a bucurat de revigorare și îngrijire corespunzătoare pe toată perioada vacanței. Am profitat de acest fapt și l-am prezentat și prietenilor de acolo. Bineînțeles, nu am putut rata niște poze faine cu aceste două produse pentru păr.

Șamponul are un miros plăcut, subtil, ce se menține pe păr mai mult timp. Nu este nevoie de foarte mult produs pentru că face suficientă spumă și curăță foarte bine. Eu am un păr foarte gras, însă timp de 3 zile până la următoare spălare nu am avut nici o problemă cu el.


Balsam fortifiant împotriva căderii părului


Cum părul meu este foarte fragil și drept, de obicei nu folosesc balsam. Simt că de la balsam se îngrașă mai repede părul și nu am nici volum. Dar, de data asta l-am folosit negreșit pentru că vreau rezultate bune. Iar pentru a obține aceste rezultate este necesar să folosesc întreg kitul împotriva căderii părului.

Acestea sunt produsele împotriva părului de la Yves Rocher pe care vi le recomand și vouă, dacă aveți această problemă. Nu uitați că la Yves Rocher găsiți cele mai faine produse, de calitate superioară și la prețuri accesibile.


Kit complet împotriva căderii părului de la Yves Rocher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares