BIOSUNLINE – Energie pentru sănătateBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
A trecut ceva vreme de când folosim produse de la Biosunline – Energie pentru sănătate. Vă spun sincer că până la evenimentul Danube Bloggers Meet, când ne-au oferit un goodiebag generos, nu folosisem niciun produs de la ei. Însă odată cu trecerea timpului chiar am observat mai multe schimbări după utilizarea suplimentelor. Pentru că goodiebag-ul primit conținea atât produse pentru copii cât și pentru adulți, am început să le folosim întreaga familie.

Ba mai mult de atât, noi deja am făcut și o comandă la sfârșitul lunii trecute, ca să reînnoim stocurile. Da, toamna este sezonul în care debutează răcelile, gripa, ca să nu mai vorbim că suntem și în plină pandemie de Covid-19. Acord o atenție sporită fiecărui detaliu astfel încât să țin la distanță orice posibilă boală. Oricât am vrea să-i protejăm pe cei mici, mersul în colectivitate sigur necesită și mai multă atenție la creșterea imunității. O să vă povestesc despre fiecare produs folosit de noi.

BIOSUNLINE – Energie pentru sănătate

Goodiebag-ul primit a fost destul de consistent și acoperind o gamă variată de produse: minivitamina C pentru copii, Focus Kids BSL, Imunovita Esential, Biominerale pentru păr și unghii și SunBlock. Inițial am început cu mini vitamina C pentru a le crește din timp imunitatea celor mici, astfel încât să fie pregătiți când încep școala. Însă un alt produs care mi-a atras în mod deosebit atenția a fost Focus Kids BSL și o să vă povestesc imediat mai multe.

Focus Kids BSL – susține atenția, înțelegerea și memorarea

Focus Kids BSL – susține atenția, înțelegerea și memorarea este cel care mi-a atras cel mai mult atenția și deja am mai comandat un borcănel. Vă spun cu toată sinceritatea că nu aveam încredere în acest produs. Însă după vreo 14 zile de când puștiul lua constant pastila, fără să sară vreo zi, am remarcat că starea lui de concentrare chiar era alta. Recepta mult mai repede informațiile și le reținea, iar când învăța sau făcea teme era mult mai concentrat și rezolva mai rapid.

Borcănelul are 60 capsule. Sunt un pic mărișoare, dar se înghit fără probleme. Aceste capsule au o formulă complexă special concepută pentru susținerea capacității de atenție, concentrare, înțelegere și memorare a copiilor peste 5 ani. Produsul nu conține: conservanți, coloranți, zahăr, lactoză, gluten, aromatizanți sau îndulcitori artificiali. Eu recomand cu toată inima capsulele Focus Kids BSL pentru că eficiența este clară.

Mini vitamina C pentru copii

La începutul toamnei întotdeauna le ofer copiilor vitamina C, iar ursuleții de la Biosunline – Energie pentru sănătate au picat la fix. Mini vitamina C sub formă de ursuleți cu diverse arome precum portocală, căpșuni, mentă și lămâie este preferata piticilor. Sunt 30 de ursuleți în borcănel și au fost suficiente pentru 15 zile pentru doi copii. În septembrie le-am dat 15 zile, apoi pentru că s-au terminat am dat o nouă comandă de câteva borcănele astfel încât să avem sufieciente pentru anul acesta.

Eu le dau câte 10 zile pe lună, deși am mai auzit că alți părinți le dau copiilor zilnic vitamina C. Noi am rămas la 10 zile, iar acum copii numără zilele până la 1 noiembrie când pot relua ursuleții. Voi cum le oferiți copiilor mini vitamina C, zilnic sau doar zece zile pe lună?

Imunovita Esential – vitamine și minerale pentru imunitate

Nu am fost o persoană amatoare de luat pastile sau suplimente naturale, până de curând. Da, de când cu nebunia ,,covidel,, încerc cât mai mult să îndepărtez orice șansă de a se prinde vreun virusel de mine. Și cum aș putea face asta? Bineînțeles, că apelez la Imunovita Esential – vitamine și minerale pentru imunitate. Mai am câteva capsule și termin cele 60 de capsule, și Slavă Domnului, sunt sănătoasă. Nu o să vă plictisesc cu detaliile și beneficiile acestor minunății de capsule pentru că le găsiți pe site. Cred cu tărie că aceste capsule m-au ajutat foarte mult în această perioadă și de aceea nici măcar o răceală nu s-a apropiat de mine.

Vitamine pentru păr – Biominerale Păr & Unghii PantoKera+

Încă nu am început să iau Vitamine pentru păr – Biominerale Păr & Unghii PantoKera+ , dar imediat ce termin Imunovita Esential o să încep tratamentul cu acestea. În ultimul timp părul și unghiile mele au suferit foarte mult și cred că acest supliment îmi va fi benefic. Are o mulțime de beneficii printre care amintesc:

  • hrănirea și regenerarea pielii, părului și unghiilor;
  • asigurarea unei doze optime de vitamine pentru creșterea părului;
  • susținerea creșterii părului și previne căderea acestuia;
  • hrănirea și regenerarea pielii și a unghiilor.

Sun Block – nutricosmetic cu acid hialuronic

Nici aceste comprimate nu le-am încercat, le las pentru sezonul cald când pielea mea va avea mare nevoie de maximă protecție împotriva razelor solare. Voi le-ați încercat?

Acestea sunt produsele achiziționate de mine 🙂

BIOSUNLINE – Energie pentru sănătate!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares