Grande Gloria – magazinul idealBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Iată că mai sunt câteva zile și s-a dus și luna octombrie, iar eu încă nu am reușit să finalizez toate articolele dedicate eveniemntului din august, Danube Bloggers Meet. Da, am întârziat puțin, dar asta datorită numărului mare de sponsori și a timpului alocat testării produselor. Bine, nu este cazul pentru goodiebag-ul primit de la Grande Gloria. De la ei am primit o gamă variată de produse, iar dulciurile au fost cele care au dispărut instantaneu de cum am ajuns acasă de la event.

Grande Gloria este magazinul ideal pentru mine. La ei am descoperit unele dintre cele mai faine dulciuri, dar și produsele Hygienium. Despre dulciurile de la ei v-am mai povestit într-un articol anterior, aici. Tot ce vă pot spune este că sunt deliciooooooase și dispar rapid când copii sunt prin preajmă. Vi le recomand cu tot dragul și încrederea. Puteti comanda online sau puteți vizita magazinele fizice Grande Gloria. Eu abia am reușit să fac un mic clip de prezentare cu produsele de la Lolliboni Candy Toys.

Dulciuri delicioase de la Lolliboni Candy Toys

Produse Hygienium

Așa cum vă spuneam Grande Gloria este magazinul ideal pentru că au o gamă variată de produse. Spre exemplu tot de la ei am primit și câteva produse Hygienium. Folosesc de mai multă vreme diferite produse de la acest brand pentru că sunt eficiente și le găsesc chiar și la mine în mica localitate. Deci… existența unor astfel de produse într-o localitate mică ca a mea este un lucru determinant. Sunt sigură că dacă nu ar fi fost apreciate nu aș fi găsit la noi.

Goodiebag-ul Hygienium conține: emulsie pentru igiena intimă, șervețele umede pentru igiena intimă, servețele umede parfumate, dezinfectant pentru mâini varianta travel și dischete demachiante. Noutățile pentru mine au fost dischetele demachiante și emulsia pentru igiena intimă, pe restul le cunosc pentru că le folosesc de ceva vreme.

Hygienium – Emulsie pentru igiena intimă

Igiena intimă este foarte importantă și trebuie să îi acordăm multă atenție. Poate încă mai sunt persoane pentru care acesta este un subiect tabu, dar nu e așa. Igiena intimă este esențială pentru sănătatea noastră. De aceea trebuie să folosim produse adecvate pentru această zonă, iar emulsia pentru igiena intimă a fost special creată pentru asta.

Mulțumită formulei delicate emulsia pentru igiena intimă Hygienium asigură o îngrijire atentă și neagresivă a părților intime ale corpului. Textura ei este una cremoasă, cu un parfum subtil și delicat, iar pH-ul pielii este respectat astfel încât să ofere prospețime și confort întreaga zi. Nu conține alcool, SLES, parabeni, coloranți și siliconi.

Hygienium – dischete demachiante

O altă noutate pentru mine au fost dischetele demachiante. Acestea m-au surprins de la prima vedere, pentru că nu am mai folosit până acum dischete atât de mari. Credeam că nu vor fi practice, dar m-am înșelat, chiar sunt foarte faine și utile. Mi-au plăcut maxim pentru că nu au lăsat scame și nu s-au desfacut în timpul utilizării. Big like! Recomand cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares