Dream by Famous Luxury PerfumesBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc despre un nou parfum care face parte din colecția mea de prin luna august. A devenit unul dintre preferatele mele și îl ador. Este vorba despre Dream by Famous Luxury Perfumes. Acesta este aproape identic cu Olympea by Paco Rabanne, atât ca miros cât și ca persistență. Spun asta din perspectiva celei care are atât originalul cât și această reinterpretare de la Famous Luxury Perfumes.

Acesta este al doilea parfum de la ei, despre primul v-am povestit deja. Mie mi-a plăcut extrem de mult și Desire, care semăna cu La vie est belle. Părerea mea despre el o aflați aici. Iar acum, încă o dată m-am convins că aceste parfumuri sunt nemaipomenite. Eu le recomand cu drag și chiar merită investiția, dacă nu dispuneți de bănuți pentru un parfum original. Credeți-mă, nu se sesizează diferența prea mare.

Famous Luxury Perfumes

Probabil, că mulți dintre voi deja ați mai auzit sau folosit parfumurile de la Famous Luxury Perfumes. Acestea sunt realizate în cele mai cunoscute fabrici din Germania în domeniul parfumeriei. Un alt aspect important este faptul că toate esențele sunt exclusiv apă de parfum și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice (prevăzută de Uniunea Europeană). Acest lucru face ca fiecare parfum în parte să aibă o persistență îndelungată.

Probabil, vă întrebați de ce sunt atât de ieftine dacă au o calitate atât de ridicată, nu? Simplu! Famous Luxury Perfumes pune accent pe calitatea parfumului, nu pe ambalajele și recipientele scumpe. Poate nu știați, dar majoritatea parfumurilor scumpe se datorează în parte și pentru că folosesc diverse minunății sofisticate pentru recipient și ambalaj. Acestea sunt într-adevăr plăcute vizual, însă de ce am plăti mai mult pentru asta? Eu una cel puțin prefer calitatea și un preț accesibil, decât un ambalaj sofisticat pe care oricum îl arunc la gunoi.

Chiar dacă recipientul este mai simplu, mie îmi place foarte mult așa. Nu este nevoie de ceva foarte sofisticat ca să pară elegant și delicat. Recipientul parfumului este din sticlă și cu un capac modern. Simplu, elegant și de bun gust. Un recipient foarte frumos, chiar dacă este simplu. iar ambalajul nu îmi pare deloc urât, ba din contră, este simplu și frumos!

Dream by Famous Luxury Perfumes

Stil: Oriental – Floral
Genul parfumuluil: Extravagant, Puternic, Sofisticat
Note de vârf: iasomie, mandarina, ghimbir
Note de mijloc: vanilie, sare
Note de bază: casmir, lemn de santal, ambră


 Un parfum feminin neobişnuit, care împleteşte elemente clasice cu spiritul provocator al epocii moderne. Cu ajutorul acestui parfum veţi deveni o zeiţă modernă şi pasională, căreia nu-i rezistă niciun bărbat. Dream este un parfum pasional si dinamic, la fel ca femeia care îl foloseşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares