Cetaphil – produse de calitateBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc despre noile produse pe care le-am testat în ultimul timp. În ultimele luni v-am tot povestit despre produsele primite și testate de la evenimentul Danube Bloggers Meet. Iar astăzi este una din acele zile și vreau să vorbim despre Cetaphil – produse de calitate pentru pielea noastră. Îmi place să cred că reușesc să am grijă de pielea mea într-un mod cât mai potrivit și de aceea mereu sunt atentă la produsele pe care le folosesc.

Am văzut foarte multe postări în social media despre produsele Cetaphil, dar nu le încercasem. Chiar m-am bucurat când am descoperit produsele la eveniment pentru că eram foarte curioasă dacă își merită sau nu laudele pe care le-am tot văzut și auzit. În goodiebagul de la NeolaPharma cu produse Cetaphil am primit două produse full size: crema hidratantă de zi cu acid hialuronic și serul pentru zona ochilor, plus multe mostre și o inimioară antistres.

Cetaphil crema hidratantă de zi cu Acid Hialuronic

Cetaphil crema hidratantă de zi cu acid hialuronic mi-a plăcut foarte, foarte mult pentru că are o textură lejeră și care intră rapid în piele. Mulțumită ingredientelor sale și acidului hialuronic crema asigură o hidratare optimă pentru întreaga zi.

Crema de zi poate fi folosită fără nici o problemă înaintea machiajului de zi. Aceasta asigură hidratarea potrivită, dar are și rolul de bază înaintea machiajului. Mulțumită acestei creme machiajul rezistă mult mai bine întreaga zi.

Un alt plus al cremei hidratante Cetaphil este recipientul practic dotat cu pompiță de dozare a produsului. Dozarea se face într-un mod mult mai igienic și mai ușor, fără să risipim produs.

Cetaphil Ser Hidratant pentru ochi cu Acid Hialuronic

Cu trecerea anilor simt tot mai mult că tenul meu începe să fie mai puțin cooperant. Da, îmbătrânesc, ce să fac! Dar, asta nu înseamnă că las lucrurile așa, lupt cât pot mai mult pentru a avea un ten frumos cât mai mult timp. Cea mai sensibilă parte a feței este zona ochilor, de aceea musai să folosesc produsele adecvate acetei zone.

Cetaphil Ser Hidratant pentru ochi cu Acid Hialuronic a fost bine venit în rutina mea de îngrijire a tenului. Are o textura ușoară și se absoarbe rapid în piele, lăsând tenul hidratat, luminos și catifelat. Nu am probleme cu cearcănele, dar după unele nopți nedormite acest ser chiar mi-a fost de mare ajutor îndepărtând urmele oboselii.

Mostre primite pentru diverse produse Cetaphil

Alături de cele două produse în varianta full size m-am bucurat să testez și alte produse, chiar dacă au fost variantele mostre. Așa am putut să descopăr mai multe produse Cetaphil și să mă conving că toate sunt la fel de bune și eficiente. Nu vă mai zic că inimioara anti-stres este un adevărat refugiu atunci când simt că sunt stresată.

Voi ați încercat produsele Cetaphil?
Cum vi se par?
Ce experiențe aveți cu ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares